Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Raven

kahramanımız bir felaketi görüyor , aslında bu felaketi durdurabilecek kişidir kendisi . sonra polis ve bu felaketi yapan kötü adamlarımız bunun peşine düşüyor ama kahramanımızı hiç yakalayamıyorlar . en sonunda kahramanımız olmuş bir felaketi durduruyor.
    Action | Sci-Fi | Thriller

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

kahramanımız bir felaketi görüyor , aslında bu felaketi durdurabilecek kişidir kendisi . sonra polis ve bu felaketi yapan kötü adamlarımız bunun peşine düşüyor ama kahramanımızı hiç yakalayamıyorlar . en sonunda kahramanımız olmuş bir felaketi durduruyor.
    Action | Sci-Fi | Thriller

tebrikler
    sorunuzu bekliyoruz

• Kahramanımızın çok çeşitli yetenekleri var, çok uzun bir kariyer sırasında kazanılmış yetenekler ve eğer dediğini yapmazsanız sizi bulma konusunda epey ısrarcı olabiliyor.
    Aksiyon, Suç, Gerilim
  • quote:

Kahramanımızın çok çeşitli yetenekleri var, çok uzun bir kariyer sırasında kazanılmış yetenekler ve eğer dediğini yapmazsanız sizi bulma konusunda epey ısrarcı olabiliyor.
    Aksiyon, Suç, Gerilim

• Doğrudur
  • Kahramanımız genç, çekici ve tutkulu birisidir.Babası ölürken ona bir öğüt verir.Babasının verdiği nasihat, kendisinde bulunan şehvet tutkusuyla birleşince tehlikelerle dolu olsa da, hayatını doyasıya yaşama imkanı bulacaktır.Yalnız bu tutkusu onu bir anda seri cinayetlerin baş zanlısı durumuna getirecektir.Kalmış olduğu bu zor durum yüzünden karakterinin ve tarzının zedelenmesini istemeyen adamımız zorlu bir mücadele içerine girmek zorunda kalacaktır.

Action - Adventure - Crime
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Kahramanımız genç, çekici ve tutkulu birisidir.Babası ölürken ona bir öğüt verir.Babasının verdiği nasihat, kendisinde bulunan şehvet tutkusuyla birleşince tehlikelerle dolu olsa da, hayatını doyasıya yaşama imkanı bulacaktır.Yalnız bu tutkusu onu bir anda seri cinayetlerin baş zanlısı durumuna getirecektir.Kalmış olduğu bu zor durum yüzünden karakterinin ve tarzının zedelenmesini istemeyen adamımız zorlu bir mücadele içerine girmek zorunda kalacaktır.

ımdb sayfasında tür tutuyor burada tutmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 24 Ocak 2013; 17:10:44 >

• tutsada önemi yok zaten, çünkü film bu değil
  • quote:

tutsada önemi yok zaten, çünkü film bu değil

• quote:

Kahramanımız genç, çekici ve tutkulu birisidir.Babası ölürken ona bir öğüt verir.Babasının verdiği nasihat, kendisinde bulunan şehvet tutkusuyla birleşince tehlikelerle dolu olsa da, hayatını doyasıya yaşama imkanı bulacaktır.Yalnız bu tutkusu onu bir anda seri cinayetlerin baş zanlısı durumuna getirecektir.Kalmış olduğu bu zor durum yüzünden karakterinin ve tarzının zedelenmesini istemeyen adamımız zorlu bir mücadele içerine girmek zorunda kalacaktır.

bir daha sallayım olmazsa

• bu da mı gol değil?

hayır değil..
  • quote:

Kitaptan uyarlama mı?

Edit: Ben derim de olur mu, değil tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 24 Ocak 2013; 17:44:43 >

• Arsene Lupin olsa gerek
  • @X@ndeR

Arsene Lupin
  • Çizgi roman hayranı olan lise öğrencisi kendine kostüm ayarlayıp şehri kotulerden temizlemeye karar verir fakat işler pek iyi başlamaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çizgi roman hayranı olan lise öğrencisi kendine kostüm ayarlayıp şehri kotulerden temizlemeye karar verir fakat işler pek iyi başlamaz...

yalnız soru kurallarına uyalım lütfen
  • quote:

@X@ndeR

Arsene Lupin

Ahanda uyarlamaymış, elimden tutaydın bilirdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

@X@ndeR

Arsene Lupin

Ahanda uyarlamaymış, elimden tutaydın bilirdim ben.

ya görmedim mesajını. önce göreydim tutardım elinden..
    mesajını gördüğümde X@ndeR cevabı vermişmişti..

• Kick-Ass doğru
    Cevaptan eminsek devam edelim, oyun tıkanmasın.
  • soruyu bekliyoruzzzzzzz... sayın Black Raven nerelerdesiniz??
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.