Şimdi Ara

Sinema Perdesinde PES2010 Turnuvası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • para sorun değilde nasıl eşleşip oynayacağız.
  • 50 lira mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

para sorun değilde nasıl eşleşip oynayacağız.

valla konuyu açan arkadaşım berdiği adreste okudum katılım şartlarını ama bende anlamadım ne nasıl oluyo.. yinede katılıcam bu turnuvaya
  • güzel bir turnuva olacağa benziyor. katilsak iyi olur :D
  • Haber için teşekkürler güzel bir turnuva olur fiyatı yüksek tutmaları iyi olmuş aslında bu aşırı talebi engeller bir nevi, böylece rahat bir turnuva olur. Yalnız yine Pes ve Fifa kavgasına dönüşmüş burada ortam gerçekten yazık oluyor bizlere. Bırakın kim neyi onyarsa oynasın zevk meselesi.
  • 50 TL mi?
  • Son koltuktan oynarsın heralde oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

Son koltuktan oynarsın heralde oyunu

bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

50 TL mi?

izlemeyede para alırlarmı bunlar.

ayrıca paraya ihtiyaşları olduğundan değil, belirli bir kaliteyi tutturmak için bu para barajını yüksek tutuyorlar. Yoksa iti kopuğu yazılırdı. Haksız mıyım?
  • Parası olan daha kaliteli olur diyemeyiz. Parası olupta it kopuk olan çok kişi var. Kimleri turnuvaya kabul edip kimleri etmeyecekleri kendi insiyatiflerinde. Mesela büyük organizasyonlarda sorun yaratabilecek tipler bilet alsalar dahi o organizasyona sokulmayabiliyor ve bilete ödedikleri para geri veriliyor. (tabiki bu katılım şartlarında belirtiliyor) Bunun gibi birşey yapılabilir görüşündeyim.
    Ücreti yüksek tutmalarının sebebini aşırı talebi önlemek olarak görüyorum yinede fiyat bana biraz fazla geldi 2 kişilik takım demek 100TL ödemek demek oluyor.
    Tabiki şöyle birşey var sevdiğim ve iddialı olduğum bir oyun olsa bende bu parayı verirdim sanırım. Belkide sevmediğim bir oyun üzerinden turnuva yapıldığı için fiyat fazla gelmiştir Gerçi benim bulunduğum şehirde yapılmıyor

• Giriş 50 Tl 10 kişi katılırsa sevinsinler
  • Baktılar ki sinemaya gelen izleyici sayısında düşüş var. Başladılar düşünmeye, ne yapsak diye .. Ardından haberlerde gördüler MW2'nin satış rakamlarını. Vay be dediler, oyun sektörü sinema sektörünü geçmiş. Koca sinemayı satıp da, oyun firması kuracak halleri de yok tabii. Türkiye'de tutulan bir oyunu sinemada oynatalım o zaman dediler. Baktılar ki en çok tutulan oyun Pes 2010, ardından bu turnuva geldi, tabii 50 TL giriş ücreti ile birlikte.
    Tamam abarttım ama biri mantıklı bir açıklama yapsın şu giriş ücreti ile ilgili. Takım başına 50 TL olsa anlayacağım da, kişi başı ne demektir ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaran

Baktılar ki sinemaya gelen izleyici sayısında düşüş var. Başladılar düşünmeye, ne yapsak diye .. Ardından haberlerde gördüler MW2'nin satış rakamlarını. Vay be dediler, oyun sektörü sinema sektörünü geçmiş. Koca sinemayı satıp da, oyun firması kuracak halleri de yok tabii. Türkiye'de tutulan bir oyunu sinemada oynatalım o zaman dediler. Baktılar ki en çok tutulan oyun Pes 2010, ardından bu turnuva geldi, tabii 50 TL giriş ücreti ile birlikte.
    Tamam abarttım ama biri mantıklı bir açıklama yapsın şu giriş ücreti ile ilgili. Takım başına 50 TL olsa anlayacağım da, kişi başı ne demektir ya!

az cok dedıgın gıbı gelısıyor bu olaylar kardes , stratejı geregı , ama gırıs ucretınde yanlıs yaptılar , ellerınde patlarsa sasırmam
    bana gore hakettıgı fıyat en fazla 25 lıra olmalıydı , 25 lıra ne cok ne az hakkını verır bence + surumden kazanıcaklar ayrıca katılım artıcak organızasyonun ortamı havası degısıcek , herkes daha zevk alıcak reklamları ıyı yapılmıs olcak , duyuldugu zaman bıdahakı ne zaman dıycek oyuncular , yanı onlarında vardır bı bıldıgı ıllakı bol sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 12 Aralık 2009; 16:47:51 >

• Hala pes turnuvası.Birinizde adam gibi FIFA 10 turnuvası yapın ya , vallahi ben düzenleyeceğim artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

50 TL mi?

ayrıca paraya ihtiyaşları olduğundan değil, belirli bir kaliteyi tutturmak için bu para barajını yüksek tutuyorlar. Yoksa iti kopuğu yazılırdı. Haksız mıyım?

İt kopuk engellenecekse en azından yaş sınırı konulabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

50 TL mi?

İt kopuk engellenecekse en azından yaş sınırı konulabilir.

it kopukluk sadece bir yaş aralığına özgü diyorsun yani

• 50 Lirayı Bunlara Verceğime İddaadan 50 Misli Bir Kupon Yapıp PS 3 Parasını Çıkartırım
  • bende ilk okuduğmda sevindim dev ekranda muhteşem olur die.. ama fiyatta dev olmuş
    en fazla 20 verilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.