Şimdi Ara

Sinema yasası kabul edildi: Mısır ve reklam problemine çözüm geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
17.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Bunları geç resident evil 2 konusuna gel

Alıntıları Göster
    O konuda ne var. Zombi varsa her gün gündüz gece yollarda onlarcasını görüyorum. Canlı cenaze dolu yollar. Oyunu aldım zaten o konuda sıkıntı yok.

O değilde akşam vakitleri ve geceleri yolda yürümek yürek ister diyeceğimde yürekten çok zeka ister oldu günümüzde. Her an t-virus kapma riski var. Veya kurşunlanmamız an meselesi.

Rıza baba falan beyaz kamyoneti çeksede kurtarsa diye beklersek yandık. Bakıyorumda keyfin yerinde der karga burun herif...

Sinema yasası kabul edildi: Mısır ve reklam problemine çözüm geldi

• sonunda sinemayada sansür getirdiler her şey sansürlü internet, gazeteler...
  • Sansür gelirse çok fena. Şahan 2 dakikada bir hakaret ve küfür eden karakteri nasıl yazacak göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat bilgisi e-kitabı hakkında bilgi verilmiştir.
  • PNR muhabbetin engellenecegine üzüldüm..bu mısır vs olayına bend ayar oluyorum.Birde zorunlu demiyorlar mi, hayırdır kardeşim senin kıytırık 2 TL lik mısırini 20 TL ye almak zorunda değil kimse.Kola desen kola değil zaten suyla şerbeti karıştırıp kola diye veriyorlar.

Şimdiye kadar bana zorunlu diyen olmadı yoksa tepkim baya ters olacaktı.Pnr ile netten yada ilk seans alıp gelen mail ile birlikte gidip izliyordum bu dengesizlerle muhatap olmamak için.

Cinemaximum elinde patlasin o mısırlar, yarım.saat reklamlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu salonları yöneten dingil grup milleti soyuyor zaten. Yok yataklı koltuk yok uçarlı koltuk, yok sevişmeli koltuk yapmalarından anlamıyor musunuz? 40TL IMAX biletleri satıyorlar yahu. He ben gidiyor muyum? Gitmiyorum tabi ki. Benim film için kendi çözümüm var. Evde 55 TV de takar izlerim. Cem Yılmaz doğru yere parmak bastı, he milletimiz düdüğü seviyor mu dersen bence daha fazla diye bağırıyorlar.
  • Cem yılmaz öncelikle enes baturun filmindeki rekoru geçsin ondan sonra izlemeye başlarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberin neresinde biletler 30 TL olacak yazıyor ben göremedim. Mısırla birlikte 30-40 tl ye varan kampanyalar yapılamayacak yazıyor. Bilet fiyatıyla ilgili bir bilgi yok. Cem Yılmaz'a sallayacağınıza Cem Yılmaz gibi hakkınızı gasp ettirmemeyi, hakkınızı aramayı öğrenin. Mısırla birlikte 40 tl verseydim OK'dir yani mi demek istiyorsunuz anlamadım.

• Sansür. Artık sinmada ağız tadiyle film izlemek yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 18 Ocak 2019; 19:37:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Cinemaximumla ne alakası var bütün sinemalarda ki promosyonları iptal etmişler

Burda cinemaximum bilet 7.5 tlydi

Cinepink vs. 10 tl den başlıyordu

Şimdi ikiside 15 tlye çıkacak burda tüketicinin yararına olan ne

Cem yılmazı ne savunuyorsunuz

Adam kendi cebini düşündü olan bize oldu kime salliyalim
    Promosyonlar dağıtımcı firma ile sinema anlaşınca düzenlenir. Hem promosyon aramak nedir. Gidin ufak çaplı sinemalarda izleyin filminizi. Sanki her film 3d imax çıkıyorda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısır olayı=toplum sözleşmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Yil 2019 sinema icin 500kisinin icinde film izleyenler var. Bir de misirda misir diyorlar.

Evinde 4k remux bluray 4k tv

Yaninda ister cay kahve kola ne istersen. Sesi de ac
    Zaten herkesde 4ktv 7+1 ses sistemi ve o ses sisteminin hakkını verecek müstakil ev var dimi.
  • internet fiyatları tavan olmuş bilet fiyatları tavan olmuş.

Ne diyeyim ki
  • Ben ki netflixe blutvye bilumum benzeri siteye aylık para yediren bir adamım,
    bundan sonra bu cemlerin şahanların filmlerine gidersem iki olsun.
    Al işte iki kuruş daha fazla koparırız diye ülkeyi ayağa kaldırdınız, giren vatandaşa girdi mutlusunuzdur inş.
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    projektörle duvara yansıtan yerden neden izleyeyim kendim projektör alırım

ayrıca promosyon aramıyorum zaten 1 yıla yakındır bu fiyata satıyor buradaki sinemalar en ucuzu da cinemaximum

yanlış anlaşılmasın pnr kodundan falan bahsetmiyorum direk gişeden parayla bilet aldığımda ödediğim fiyattan bahsediyorum

Edit: ayrıca her filmin yapımcısı ile ayrı anlaşması gerekiyor promosyon yapabilmesi için hepsini nasıl ikna edeceksin şu filmi izlersen indirim olur mu diyecek sinema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 18 Ocak 2019; 20:7:24 >
  • Zaten saçma sapan yerli filmler yüzünden kaç yıldır sinemaya gitmiyordum. Sadece çek kazan ve qumpara gibi uygulamalar ile ayda 1-2 bilet alıp çocuğumu çocuk filmlerine götürüyordum. Bu saçmalıktan sonra artık çocuğumuda götürmem. 2 Tl ye mısır alıp lcd tv imle çocuğumla izlerim animasyonumu. Emeği geçenlere diyecek lafım yok...
  • Gişe den bilet aldığında 25-30TL idi PNR kodları 9dan başlıyor 15 e kadar ve cem yılmaz Şahan gibiler bu kodların kullanılmasını istemiyor. Sen 9 TL kod ile geldiğinde Cem Yılmaz'ın cebine 4,5 TL giriyor. Şimdi ise Cinemaximum toplu kod satamayacak otomatik olarak gişe fiyatından bilet almak zorunda kalacaksınız. Mısır menüsünde ise yapımcının cebine en az 8-9 TL giriyor. Amaç mısır menüsü üzerinden PNR bileti de kaldırmaktı. Şimdi ise bilet başı 12_13 TL kazanacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinemaya gidiyor musunuz gerçekten ben gitmeyeli çok oldu ne yazık ki toplum çok cahil sinemada 6 inç telefonunu son parlaklıkta açıp instagramda gezen mi dersiniz gizlice soktuğu cipsin poşetin çıkardığı sesin filmin içine ettiğinden habersiz tipler mi dersiniz ön koltukta insan olduğunu düşünmeden diziyle ayağıyla koltuğa garip hareketler yapan tipler mi dersiniz ne arasan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

O konuda ne var. Zombi varsa her gün gündüz gece yollarda onlarcasını görüyorum. Canlı cenaze dolu yollar. Oyunu aldım zaten o konuda sıkıntı yok.

O değilde akşam vakitleri ve geceleri yolda yürümek yürek ister diyeceğimde yürekten çok zeka ister oldu günümüzde. Her an t-virus kapma riski var. Veya kurşunlanmamız an meselesi.

Rıza baba falan beyaz kamyoneti çeksede kurtarsa diye beklersek yandık. Bakıyorumda keyfin yerinde der karga burun herif...

Alıntıları Göster
    şişlide sokaklar sakat hacı geceleri gezme

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.