Şimdi Ara

Sinemalarda mısır kavgasını sona erdiren kanun uygulanmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sinemami kaldi buyuk sehirlerde varsa 1 2 tane saglam vardir gerisi tirt netflix daha hoş ve ucuz :) sinemaya 30 lira veremem sanki bana cok kaliteli hizmet veriyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu keyfimizi elimizden aldınız umarım yapımcısıda salon sahibide hepiniz batarsınız! Nasıl olsa nete düşüyor bütün filmler en kötü 1 ay geç izliyorum ama size para kazandırmam açık ve net !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Ekim 2019; 0:23:33 >
  • Cem Yılmaz filmi kötü diye izlemedi insanlar, para yok diye değil. Joker i, 7. Koğuştaki mucizeyi yuzbinlerce insan izledi.

Sinema seyircisinin azalmasinda büyük pay filmlerin kalitesizliginde. Oturduğum sitenin avm si var. Evden pijamayla sinemaya gidebiliyorum ama tasindigimdan beri sadece 1 film izledik eşimle. O da Joker. Bunun dışında elle tutulur bir tane film gelmedi.

Hafta içi 5-6 seans var her filmin. Ortalama 5-10 kişiye salon açıyorlar. Halk gününü 2 değil 5 gün yap. Hafta içi de dolsun sinemalar. Madem artık kampanya olmayacak. Bu kalitesiz sinemaya birilerinin gidebilmesi için fiyat indirimi şart.

Saolsun ekonomi donumuza göz dikmiş durumdayken kimse 2 kişilik bir sinema keyfine 100 lira vermek istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde Mısır patlatıp gitsek, oluyor mu öyle?

Türk Halkı, analog moda geçti... Artık her şeyi kendimiz yapıyoruz

-Evde İçki yapmak (gerçi bunu yapamıyoruz artık, etil alkole "tat bozucu" eklediler)

-Evde sarma sigara yapmak (buna da yine katmerli vergi geldi)

-Evde Mısır Patlatmak vs. sayamadığım bir sürü şey...

-Sabun, Şampuan türü şeyleri de yaparsak, bayağı Kimyager gibi bir şey olacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Evde Mısır patlatıp gitsek, oluyor mu öyle?

Türk Halkı, analog moda geçti... Artık her şeyi kendimiz yapıyoruz

-Evde İçki yapmak (gerçi bunu yapamıyoruz artık, etil alkole "tat bozucu" eklediler)

-Evde sarma sigara yapmak (buna da yine katmerli vergi geldi)

-Evde Mısır Patlatmak vs. sayamadığım bir sürü şey...

-Sabun, Şampuan türü şeyleri de yaparsak, bayağı Kimyager gibi bir şey olacağız
    Dediğin herşey oluyor. Hemde yaygın sekilde

• Bundan sonra yeni filmler fullhd ardından netflix. 'te izlenecek sinemaya gitme bitti.

Hem maximum batar hemde açgözlü yapımcılar batar

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Cem Yılmaz filmi kötü diye izlemedi insanlar, para yok diye değil. Joker i, 7. Koğuştaki mucizeyi yuzbinlerce insan izledi.

Sinema seyircisinin azalmasinda büyük pay filmlerin kalitesizliginde. Oturduğum sitenin avm si var. Evden pijamayla sinemaya gidebiliyorum ama tasindigimdan beri sadece 1 film izledik eşimle. O da Joker. Bunun dışında elle tutulur bir tane film gelmedi.

Hafta içi 5-6 seans var her filmin. Ortalama 5-10 kişiye salon açıyorlar. Halk gününü 2 değil 5 gün yap. Hafta içi de dolsun sinemalar. Madem artık kampanya olmayacak. Bu kalitesiz sinemaya birilerinin gidebilmesi için fiyat indirimi şart.

Saolsun ekonomi donumuza göz dikmiş durumdayken kimse 2 kişilik bir sinema keyfine 100 lira vermek istemiyor.
    Yorumlar kötü olduğu için gitmedim ben mesela. Ama eskisi gibi 10 TL'ye bilet alabiliyor olsaydım yorumlar kötü olsa bile giderdim. Sorun sadece filmlerin kalitesizliğinde değil burada.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.