Şimdi Ara

Sinemaya Gitme Oranı %45 Azalmis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar iyiden iyiye yükseldi. Artık gitmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk arabamı aldıktan sonra (ilçe de yaşıyorum ve saat 17:00 den sonra otobüs seferi yok) sinemaya aksam seanslarına (yaklaşık 50km) ayda 2 veya 3 kere gidiyordum. (yaklaşık 8 yıldır.) geçtiğimiz Sene 2019 da gittiğim filmlere baktım sinemaya pek gitmemişim sadece merak ettiğim ve seri filmlerine gitmişim. tek başına gidilmiyor mutlaka arkadaşlarınla gidiyorsun ve şunu fark ettim.arkadaşlarım sinema biletini çok buluyorlar (haklılar 28 lira filan 3d gözlüğü üstümüzde olmazsa 5 tl de ona ekle ve menüyü saymıyorum bile ) + kaliteli içeriklerin sayısı azaldı . netflix ve türevleri kaliteli diziler yapınca sinema ikinci planda kalıyor. coğu dizi bile sinema sahnelerinden fazlasını verebiliyor. 2020 oldu şu ana kadar sinemaya gitmedim. iyi yapımlar olursa hakkını vermek adına giderim. ya da uygun fiyata yapın (15 20 arası gibi) her hafta sosyal aktivite olsun diye güleyim aksiyon göreyim diye gidilir.
  • 1 sene önce kampanyalar yapılırdı.Bir çok ucuza bilet alma yolu vardı. Ama bu yerli film yapımcılarımız sağolsun patlamış mısır muhabbetiyle bitirdiler. Artık sadece iyi yorum ve puan almış filmlere gidiyorum. Netflix sağolsun bizi zaten filmsiz bırakmıyor.
  • sinemalardaki projeksiyonların kalitesi berbat insanın gözünü yoruyor, özellikle hareketli sahnelerde görmüyorsun zaten ne olduğunu
  • 2 kişi filme gidiyorsun, 45-50tl para bayılıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 9 Ocak 2020; 9:14:49 >
  • normaldir,mok gibi filmler çekiliyor,90'lı yıllarda her ay bomba filmler gelirdi sinemaya,en kötü ayda bir sinemaya giderdim,10 senedir sinemaya gitmiyorum.
  • ilk seans indirimi bitti biteli gitmiyorum.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Korsan izlemeye karşıyız şiişşşşt😎

• Kızımla Gamonya adlı filme geldim, İstinyepark ta, öğrenci 29,50 tl, Tam 32,50tl. Bu fiyatlara gelmez tabi kimse. Söz vermeseydim gişeden dönerdim direk.

Edit: En küçük boy mısır ve küçük su aldım. 19.50 tl.

Bu fiyatları görünce torrentçilere hak vermedim değil. Öperler dev ekranını dolby atmosunu. Ailecek ayda iki filme gitsek (2 tam 1 öğrenci) en az 250 TL. Bu parayı 1.5 sene biriktirir 65 inç 4k tv alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 20 Ocak 2020; 13:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 temmuz ayindan beri gitmiyorum. Maximum seans bitti. Bende bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ben de 1.5 ay önce gittim öğrenci 17 lira nedir yav evimde dev ekran TV var İnternet var Netflix 3d mi istiyorum 3d gözlükte var
    Demem o ki ilk etken kesinlikle ekonomide net.
    İkinci etken alternatifleri var ve bu alternatifler ulaşmak daha kolay ve daha makul.
    Elbette sinema apayrı bir deneyimdir buna da hak veririm ama insaf yani.

• İstisnalar dışında vizyonda çok da izlenesi filmler olmuyor. Bilet fiyatları da eskiye oranla arttığı için sinemaya gitme oranının azalması çok da şaşırtmıyor açıkçası.
  • Gayet normal bir yüzde kanaatimce, çünkü sinema salonları müşteriyi kaz gibi yolmaya çalışıyor, 2 liralık patlamış mısır için 20 tl nedir Allah aşkına, içecek falan derken 50 tl en az çıkar cepten e 2-3 kişilik aile olarak gittiysen birde yemek yenmesi lazım oldumu sana filmin faturası 300 tl.Ben şahsen çok üst düzey bir yapıt olmadığı sürece sinemaya gitmem değmesi şart,Sinemaya Gitme Oranı %45 Azalmis o parayı harcadıktan sonra hiç bir pişmanlık kalmamalı içimde. :)

• -Sinema salonunda sürekli telefonla oynanması
    -Sürekli ses yapanlar
    -Yiyişen sevgililer
    -Yüksek fiyatlar
    Sırasıyla yazdım bu nedenlerden dolayı gitmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam filme telefonla mesajlaşmaya gelmiş.
    Yada bakın ben film izliyorum fotoğrafı çekmeye.
    Bence insan kalitesi birbirine saygısı %45 azalmış.

• Sinemia ve kod ile film izleme dönemi bittikten sonra, sinema'ya olan ilginin azalması şaşırtmadı. Ne güzel kod ile değerinde film izliyorduk. Bu keyfimizi de yok ettiler. Emeği geçenler şimdilerde yaptıklarıyla övünsün. Seneye bu oran daha da düşer. 38 TL ye ayda 3 film izleyebiliyorduk. Şimdi 1 film ancak izleyebiliyoruz.
  • malum yerler varken, evde sessiz sakin izlemek daha guzel ve bedava.
  • açıkcası kod ile 4-5 arkadaş gider izlerdik kod olayı bittikten sonra hiç bir filme gitmeyi düşünmüyorum 2-3ay sonra bluray çıkıyor oradan izlerim daha iyi
  • sinemeda izlediğim en son şey cem yılmazın fundamentals gösterisiydi kaç sene geçmiş aradan
  • daha da düşer.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.