Şimdi Ara

Singed'in kel başlı garizma buildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Ben singed için mavilerin mana büyüklerin ms kırmızılar armor sarılar scaling hp kullanıyorum ama doğrumu bilmiyorum bilen biri yorum yapabilir mi beni alıntılayıp

Hp harici bence çok çok doğru singed oynarken hp sıkıntısı değilde mr ve armor sıkıntısı çekiliyor daha çok tabi senin buildine bağlı bişe diyemiyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuncununEbesinin

quote:

Ben singed için mavilerin mana büyüklerin ms kırmızılar armor sarılar scaling hp kullanıyorum ama doğrumu bilmiyorum bilen biri yorum yapabilir mi beni alıntılayıp

Hp harici bence çok çok doğru singed oynarken hp sıkıntısı değilde mr ve armor sıkıntısı çekiliyor daha çok tabi senin buildine bağlı bişe diyemiyicem

qhanks
    liandrynin yerine armor veya direnç koyulabilir
  • emek vermişsin ama bazilarina katilmiyorum çivili runler vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O imza nedir arkadas cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

emek vermişsin ama bazilarina katilmiyorum çivili runler vb

çiviliye katılmıyorsan
    direk build başlığımı terket
    açık ve net.
  • Runeların beni benden aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonamiah

quote:

Orijinalden alıntı: OyuncununEbesinin

quote:

qhanks
    liandrynin yerine armor veya direnç koyulabilir

Runden bahsediyoruz yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonamiah

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

Emeğine saygım var ama kusura bakma gardaş kör oldum

gardaş
    :D
    abisi saygıdan dolayı teşekkürler

Bitmeyeceksiniz değil mi siz? Böyle egoist tavırlar bi' üste çıkma çalışmaları filan? He?
  • Tamam eyvallah eline, emeğine sağlık kardeşim ama o rünler ne öyle ?. Hiç bir karaktere o rünlerle giremezsin. Saf ap rün ne? Singed'a ms gerekiyor saf ap değil. Yeni başlayan arkadaşlarıda yanıltıyorsun. Bilmeyen adam böyle sanacak doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznow

Tamam eyvallah eline, emeğine sağlık kardeşim ama o rünler ne öyle ?. Hiç bir karaktere o rünlerle giremezsin. Saf ap rün ne? Singed'a ms gerekiyor saf ap değil. Yeni başlayan arkadaşlarıda yanıltıyorsun. Bilmeyen adam böyle sanacak doğal olarak.

bi foto çekiğ yollarmısın benim ms rünlerim yok ve singedi artık tanıyorum
    ve ap rünleriyle idare edebiliyorum :)
    sana zahmet olmazsa verirmisin
    1 edit çakarım...
  • Olmamış.Rün seçeneklerin çok kötü.
  • neden
    böyle iki kelimelik
    satırlar halinde
    yazdığını gerçekten
    anlayamıyorum. Her kötü
    yoruma olan tavrının çirkinliğinden
    bahsetmek bile istemiyorum.
    Eleştiri kaldıramayacaksan
    milletin yorumuna sunmayacaksın
    tek tip rün kullandığın rehberini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakgoss

neden
    böyle iki kelimelik
    satırlar halinde
    yazdığını gerçekten
    anlayamıyorum. Her kötü
    yoruma olan tavrının çirkinliğinden
    bahsetmek bile istemiyorum.
    Eleştiri kaldıramayacaksan
    milletin yorumuna sunmayacaksın
    tek tip rün kullandığın rehberini.

he yav rünlerden sonra gözüm yavaşça açılırken o yazış stili ve imza beni benden aldı
  • alınca denerim bulunsun.
  • Jonamiah kullanıcısına yanıt
    Herkes senin kadar kıt zekalı değil normal düzende yazılan cümleleri de okuyup anlayabilir. YBSG
  • konu başlığı OP
  • pasif op op diyip duruirsun direk civili cikiyorsun (0can) civiliyi ciktigin zaman carry kendini öldurnuyor yok oyle bi dunya(can cikmadiysan)
    civili o sirada gereksiz olmus onmus yurek dah isine yarar manasi da cabasi(mana op slow pasiften can ve zirh)ruh gomlegi demissin o olabilir bi derece is yapar
    bas melek asasi 20mr dusuren 45m.resist +ap veren itemse sirasi sacma olmus bot rylai yurekmaske basmelek daha is gorur(botuda ilk siradan atli kosturur gibi tamamlamaya gerek yok)
    .
    yetersiz bi rehber olmus ama ugrasmissin kolay duzeltilebilecek minik ama bol hatali birehber olmus yinede ellerine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içinde oynarken görmek isterdim şu singedi eğlenceli olacağı kesin

ama önyargı ile çöp demek gerekiyor sanırsam
  • Jonamiah kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim ben bunları kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

pasif op op diyip duruirsun direk civili cikiyorsun (0can) civiliyi ciktigin zaman carry kendini öldurnuyor yok oyle bi dunya(can cikmadiysan)
    civili o sirada gereksiz olmus onmus yurek dah isine yarar manasi da cabasi(mana op slow pasiften can ve zirh)ruh gomlegi demissin o olabilir bi derece is yapar
    bas melek asasi 20mr dusuren 45m.resist +ap veren itemse sirasi sacma olmus bot rylai yurekmaske basmelek daha is gorur(botuda ilk siradan atli kosturur gibi tamamlamaya gerek yok)
    .
    yetersiz bi rehber olmus ama ugrasmissin kolay duzeltilebilecek minik ama bol hatali birehber olmus yinede ellerine saglik

asırlıkla 3 k can oluyor
    çok bilmiş seni
    denede konuş
    sizin gibi çocuklarla uğraşıcak vaktim yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.