Şimdi Ara

Singed Neden Oynanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden her maç yasuo riven zed vayne oynanırken neden singed oynanmıyor ?

• Sirchez herkese yetecek kadar oynuyor çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultiye %15 tenacity olsa oynanır.Şuan çöp Sezon 2 de 100e yakın oyunum vardı %70 win rate.Şu şekilde olmuyor
  • Çünkü profesyonel oyuncular tercih etmiyor. Mesela bundan 1 ay önce kimse mide Ryze almazdı. Şimdi her oyun var.
  • faker mid alsın ertesi gün konu açarlar ne bu singed bıktık vs. yani kapitalizm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 1 Kasım 2015; 23:14:16 >
  • Çünkü daha iyileri ve çok daha iyileri var, Riot kullanılmayan karakterlere buff atmak yerine sürekli nerf üzerine oynadığından birçok karakteri görmüyoruz maalesef
  • Cok guclu aslinda ama faker marin oynamiyo ki oynansin yoricki oynayaynlarda harbiden oynuyor.mesela ama marin oynuyomu ki oynansin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sinir bozucu champ o yüzden oynanmıyor.
  • Çünkü çöp.
  • Yıl olmuş 2015 dps vuran hero mu kaldı. Adamın etrafında on saat gezecem ki zehirden ölsün.
  • Ben arada normal game de oynuyorum kafa dağıtmak için. Ama 25. Dakkaya kadar falan takım 4 kişi oynuyor. Nasustan beter laning aşaması var. Ama başmelek+asırlık+rylai bitirince hem ulti açıp mundoymuşçasına 5 kişinin arasında dolanabiliyorum hem de saniyede 200 e yakın hasar vuruyorum. Çok vurmadığımı sanıp beni ihmal edenler tf sonunda %30 canla kalıp karşılarında full canlı ve uçan kaçan bendenizi görünce kaçacak delik arıyor :D. Oynayın çok zevkli çar. Late te hertürlü toparlıyor. Ha tek eksiği de %can vuran saldırılara çok duyarlı olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • singed açmadığım 5,6 şampiyondan bir tanesi. normal game de bile oynayasım gelmez, çünki oyun stili kısıtlı, tamamen koşmaya, kendini kovalatmaya yönelik bir mekaniği var, aşırı sıkıcı, troller için vazgeçilmez orası ayrı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.