Şimdi Ara

Singeda jungle gitmek ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç defa oynayana denk geldim sizce ne kadar mantıklı?

• Taric ile jungle yapmak kadar mantıklı. Zevk meselesi yani.
  • Daha önce denemedim singed jungle. Muhtemelen hızlı bir şekilde yapıyordur jungleyi Q skiliyle. Gankları ne kadar etkili olur bilemem. Bot + 3 pot başlayıp W + E ile rahat gank atabilir sanırım, ama fazla damage vuramaz. Earlyde bir Lee Sin/Riven/Maokai kadar etkili olmaz. Late game'de muhtemelen etkisiz kalırsın kill alamazsan.
  • dyrus turnuvada yapmıştı jungleyi hızlı temizliyor gankları fena değil ama lategame için farma ihtiyacı var
  • denemedim ama ms rune ms masteries ve bot ile başladım o zaman gerçekten güzel olurdu 1 fling 1 kill
  • Yavaş kalır gibime geliyor jungleda sıkça counter yiyebilir
  • banada öle geliyor elbet yapar ama bir lee bir warwick kadar seri kesemez sonuc olarak kasamazda.
  • red golem den sonra back atmak gerekiyor yoksa cani cok az bitiriyor. ve q skili icin dolasmaniz gerektiginden cogu herodan yavas yapiyor ama gangleri op ve bide singed kadar late de cosan bi hero pek yok. cok rahat eritiyorsunuz karsi takimi ve team fightlarda cok ustunluk sagliyor ama onerim solotop, jungle gitmesi gereken tanklardan degil
  • Gereksiz bence.
  • bencede gereksiz daha iyi jungler varken ama zevk meselesi ve çok eğlenceli bir champion ve en iyi skin singedın riot skinimiydi neydi konuyla alakası yok ama biri bana bedava kod versinlan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.