Bildirim
Singedla Ranked Günlüğü. [ TR G3] (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
rün şart skin aldım aldığıma pişman oldum gibi bişey oldu çünkü rünüm yok olmadığı için biraz sıkıntıoluyor -
-
proxy konusunda haklısın ama kule altı Nasus yine o farmını yapar ve ya kuleyi bırakıp proxye baskı yapabilir Singed'a.900 stackli Nasus'u gayet Teamfightta uzaklaştırabilir Singed Rylai w ve e ile takımın suçu da olabilir yani onu diyorum direkt olarak Proxye bağlamamak lazım.Senin dediğine göre Jungle gank atar yok şöyle yok böyle karşınında jungleı var.Singed farm odaklı bi şampiyon tek başına yakalayıpta kill alması çok zor oyun başı ls rünlerle %20 ye yakın Ls oluyor Nasusta tam olarak bilmiyorum ama -
Stream yaparsan izleriz forumca -
Gezgin çizmesi almanın mantığını anlayamadım.Proxy yaparken minyonlardan sürekli hasar yiyoruz ve pasifi bozuluyor.TF lerde de rakibi zehirlemek için yakınlaşmalıyız bu arada da pasifin bozulması çok kolay olur.Niçin? -
quote:
Orijinalden alıntı: 2Lga
Gezgin çizmesi almanın mantığını anlayamadım.Proxy yaparken minyonlardan sürekli hasar yiyoruz ve pasifi bozuluyor.TF lerde de rakibi zehirlemek için yakınlaşmalıyız bu arada da pasifin bozulması çok kolay olur.Niçin?
Aslında lane de çok daha hızlı gidebilmek için kullanıyorum, biraz da fantezi işi denilebilir tabi, movement speedi aşırı yüksek görmek keyif veriyor. Daha sonraları rakibe göre değiştiriyorum tabii ki.
Singedın ultisi ve distortion ile cd ınını düşürdüğümüz ghostu yetiyor kaçmak için zaten, jungle ve top çok rahat yakalayabilcekse boots of swiftness tercih edilebilir veya rakip çok üstümüze geliyorsa direk ninja ve mercurys treads alınabilir.
Tercih meselesi bir nevi.
Hele bir de bazen abartıp homeguard(Türkçesini bilmiyorum)-gezgin çizmesi alıp, teleport yapıp ghost basıyorum bazen.Ta fizandaki adamı yakalamak müthiş oluyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X