Şimdi Ara

Singstar sorunsalı SOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde ps3 320 GB slim makina var. PS2 için yapılmış singstar turkish party yi orjinal olarak satın aldım fakat makinama taktığımda "unsported format" dedi. Başladım araştırmaya. PS3 ün bazı versiyonlarında ps2 modülünü sony kaldırdığı için oyunu oynayamadığımı anladım. PSN storedaki add onlardan "ps2 system data " da işime yaramadı çünkü o eklentide hdd ye kayıtlı ps2 oyunları içinmiş. Son oalrak şöyle bir çözüm varmış. Sing star ps3 için olanını alıp oyun için "disc swap" yaptığımda ps2 singstar turkish party nin şarkılarını oynayabiliyormuşum. Sorum şu olacak. Sing star + dance i alsam oyunda bu özelli varmıdır. Yoksa başka bir tanesinimi almam gerekir. Lütfen yardım edin. Bu sorunu çözen, bilen yada duyan varmıdır.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulriver06 -- 18 Ocak 2012; 9:43:02 >

• Cevap bulunmuştur.
  • soulriver06 arkadaşım nasıl çözdün, bende aynı şeyi yapmak istiyorum, singstar diskide var ama nerede nasıl disk swap yapacağım bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
  • çözümü bende merak ettim...
  • Disc swap yapacağım yeri buldum, yaptım, sonra singstar turkish party diskini taktım ancak hata verdi. Bu bir ps3 diski değil diyor ve çalıştırmıyor, acaba nerede hata yapıyorum çıldırıcam.
  • Dün gece sorunu çözdüm, birinin daha işine yarayabilir diye aşağıda belirttim.

Disk swap işlemi şarkı seçme ekranında Select tuşuna basılarak yapılıyor.
    PS3 diski değiştirmenizi istiyor.
    Burada PS2 diskini taktıktan sonra sonra normalde çalışmaya başlıyor.
    Ancak dün benim de başıma geldiği gibi, diski ps3 sistemine uygun olmadığı için kabul etmediği de olabiliyor.
    Bunuda çözmek için PS3 singstar diskini takıp güncelleme yapmanız gerekiyor. Diski taktığınızda internet bağlantısı varsa güncelleme yapıyor.
    Bundan sonrası aynı, şarkı seçme ekranına gelip, disk swap yapıp ps2 diskini takmak.
    Sonrasında disk çalışıyor.

Elden geldiğince detaylı yazmaya çalıştım, zira insan uğraşmaya başlayınca ve sinir olunca gözden bir çok şey kaçırıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.