Sınıf Öğretmenliği yazdım tercih listesine ummadığım puanla yerleştim 294 tm2 Atamalar azalmış , puanlar çakılmış.. Millet yorum yazmaya başladı bu sene sınıf öğretmenliği alımı yapılmamalıydı diye . Bu sene puanım kesilmesine rağmen iyi bir puan aldım Ktü Çeko,İktisat yazacaktım puan düşüşü olduğu için sınıf öğretmenliği bölümünü kazandım şuan çok pişmanım. 4 sene sonra ne olacak böyle devam mı edecek sınıf öğretmenliği atama durumu. Adü Yönetim Bilişim Sistemleri ni geçen sene kazanmıştım kayıdım duruyor orayamı gitmeliyim yoksa Sınıf Öğretmenliği mi okumalıyım?
4 yıl sonrasını bakan biliyo mu ki biz bilelim?
seneye belki 3-5-2 getirirler belki 4-4-2 getirirler belki 6-4-0 getirirler kimse bilemez bence malesef türkiyede şans işi okumak. mesela genetiğin,turizm otelciligin şişirilip şuan mezunlarının pişman olması gibi
Benm de sınıftan bi arkadas, 143 bindeydi. 60 binlik usak sınıf ögretmenligine girdi. Baya bi oynama olmus
yüksek puanla sınıf öğretmenliğine girenlere acır duruma geldim artık. Zonguldak 204 puanla almış... Daha 7-8 kişi boş kontenjan var kısacası barajı aş öğretmen ol ... Ama atamadır , kpss dir oraları bilemem :D
bu sınıf öğretmenliğinin sıralamalara nolmuş arkadaş şok oldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme