Şimdi Ara

Sınıfta (ışıkta) kullanmak için projeksion cihazı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğretmenlik yapıyorum ve okulda sadece bir tane konferans salonu ve orada bir tane projeksiyon cihazı mevcut. Bunu kullandığımızda bile yüz göz eden müdür yardımcılarımız var. onun için sınıfta kullanmak için projeksiyon cihazı almam gerekiyor.Sınıfın perdeleri yok malesef onun için ışıkta kullanılacak ve bu açıdan tatmin edici olması lazım.

Şu anda uzman tvden videolar indiriyorum sağlık dersinde gösterebilmek amacıyla.

Bana yardımcı olursanız sevinirim fazla anlamam bu sektörden yalnız bu gün araştırdım.Led olursa yani boyutları küçük olursa sevinirim.Sonuçta sınıftan sınıfa taşımak zorundayım. Flash diskten her türlü videoyu oynatanları var mı (flv,mp4) bunlar olursa sevinirim.

Acer k330 un fiyatı çok uçuk geldi bana 1500 tl veremem.

Barajı 1000 tl olarak ayarladım. neredeyse 2/3 maaşımı vereceğim.

lg hw300

lg hx301

acer k11

Bu modellere baktım bunların ışık kuvvetleri nasıldır?Sınıfta kullanabilimiyim yada sizin önereceğiniz bir cihaz var mı ?

(Birde lg hx201 buldum 2. el fiyat 550 tl ama kumandası yok bu alet nasıldır ? kumandasını bulabilirmiyim ?)

• ışıkta kullanılacaksa viewsonic pjd5123 tarzında bir projeksiyon lazım, bizim sınıftada bundan var ve perdeler kapatılmıyor güneş vursa bile bir sorun olmuyor,ledlerde evdeyken ampulü yaktığında bile parlaklık sorunu oluyor o yüzden ledleri sınıfta kullanamazsınız, size +2000 lumen bir projeksiyon cihazı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

ışıkta kullanılacaksa viewsonic pjd5123 tarzında bir projeksiyon lazım, bizim sınıftada bundan var ve perdeler kapatılmıyor güneş vursa bile bir sorun olmuyor,ledlerde evdeyken ampulü yaktığında bile parlaklık sorunu oluyor o yüzden ledleri sınıfta kullanamazsınız, size +2000 lumen bir projeksiyon cihazı lazım.

Teşekkür ederim. Günde en az 6-7 saat kullanılacak onun için lamba ömrününde yeterli olması lazım. Işık gücü ve lamba ömrü iyi olan önereceğiniz bir cihaz var mı ?
  • ben bu tarz cihazları pek kullanmadığım için pek birşey söyleyemeyeceğim ancak ledlerle ışıkta kullanamazsınız, yukardaki cihazı biz sınıfta kullanıyorum hiçbir saatte sıkıntı olmuyor perdeler açık üstüne florasan yakıyoruz 4 tane oda sıkıntı çıkarmıyor tabi kullandığım tek yüksek lumenli projeksiyon bu olduğundan daha iyisi varsa bilemeyeceğim, lamba konusundada 5000-6000 saat diyor tabi bu ilk parlaklığının yarısına düştüğü saattir patladığı saat değildir, projeksiyon lambası da evde kullandığımız ampül gibi ne zaman gideceği belli olmuyor.O açıdan lamba ömrü çoğu projeksiyona göre(3000-4000 saat) tatminkar diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

ben bu tarz cihazları pek kullanmadığım için pek birşey söyleyemeyeceğim ancak ledlerle ışıkta kullanamazsınız, yukardaki cihazı biz sınıfta kullanıyorum hiçbir saatte sıkıntı olmuyor perdeler açık üstüne florasan yakıyoruz 4 tane oda sıkıntı çıkarmıyor tabi kullandığım tek yüksek lumenli projeksiyon bu olduğundan daha iyisi varsa bilemeyeceğim, lamba konusundada 5000-6000 saat diyor tabi bu ilk parlaklığının yarısına düştüğü saattir patladığı saat değildir, projeksiyon lambası da evde kullandığımız ampül gibi ne zaman gideceği belli olmuyor.O açıdan lamba ömrü çoğu projeksiyona göre(3000-4000 saat) tatminkar diyebiliriz.

Bu cihazı alacağım büyük ihtimalle ama bir sorum var . projeksiyon cihazını ve bilgisayarı birbirine usb bağlantısıyla bağlayabilirmiyiz.

• usb ile bağlayamazsınız, en iyi performansı vga ile alırsınız o projeksiyondan.
  • Hocam kendi cebinizden masraf yaptığınıza göre tam cennetliksiniz konuyla alakasız ama..
    Genelde öğretmenler (memurlar) çay parasından bile kaçmaya çalışır, sizi alkışlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurFakatDinle

Hocam kendi cebinizden masraf yaptığınıza göre tam cennetliksiniz konuyla alakasız ama..
    Genelde öğretmenler (memurlar) çay parasından bile kaçmaya çalışır, sizi alkışlıyorum

teşekkür ederim
  • ben de öğretmenim, ben de sınıfa almak istiyorum bir tane ama karar veremiyorum. sınıflarda perde yok bu yüzden gün ışında bile iyi olması lazım. bana hangi cihazı önerirsiniz? max 1000 gözden çıkardım ben de. ayrıca cihazı orta sıralara koyacağım, performansı nasıl olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.