Şimdi Ara

SINIFTA KALDIĞINIZI BABANIZA NASIL SÖYLERSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3.univ de okulu uzattım ve hepsini soylemek kırkkere olmekten zordur. kahrolyorsun resmen. baslıgı okudugumda eyvah dedim eyvah dememin nedenini yasayan bilir .ama neyse hikayeymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 8 Mart 2006; 0:58:47 >
  • lan daha kolay yontemler bulurum ben be ..ama harbi iimiş
  • daha önce verilmişti...

http://forum.donanimhaber.com/m_3176786/mpage_1/key_//tm.htm#3176786

yinede görmeyenlerde varmış onlarda okumuş oldu.

bu arada önceki topicteki anatolia_tr ne oldu acaba...
    bu arkadaşı tanıyan varsa bir özel mesaj atıp sorsun bakalım.
  • kısacık bıtane ben ekleyebılırmıyım ?..

|||||||

-Baba ..
    -Efendım Oglum
    -Ben Okulda Caktım..
    -Helal Olsun Sana Yuru Be Aslan Oglum Babasının Oglu Hanım Bak DuyDuy... (Dusunur)..
    -Ee Nası Insan haber werır be oglum..
    -Yok Baba Dusundugun gibi degil
    -Hadı hadı tadı guzeldı degılmı ? Cakal..
    -Baba oyle degıl yaw
    -E Peki Ney Be oglum
    -Ben Sınıfta Caktım Kaldım yani baba
    -Haa .. NEE ?? DEDİN ??
    -Nooldu Baba Dovmeyecen mi ?
    -Yok be olum
    -Neden Baba Aslında Tek Zayıfla ....
    -Biliyorum be ogul
    -Aa Nerden Biliyosun Baba ?
    -Bende Gecen Hafta Sizin Sınıfın Veli toplantısında Caktım da Ondan --

walla hemen sımdı yazdım (gıdım copy paste warsa gun yuzu gormeyeyim)..
    |||||

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

babam bana hep dogruyu söyle ne olursa olsun hep dogruyu söle o zaman sana kızmam derdi (ne kadarda safmışım inandım ona)
    matematike heç kafam basmazdı gene bir sınavdan 1 aldımdı bunu mutlaka babama demem lazımdı (yoksa karnede o kadar biri topluca görünce olmazdı ben taksit taksit sölemem lazımdı)
    neyse eve geldim (ona dogruyu söleyecektim ve benden bu cesaretli ve dürüst davranışımda dolayı alnımdan öpmesini bekliyosum) aldım babamı karşıma baba dedim ben matemetikten bir aldım dedim babam kaç üzerinden oglum dedi bende 10 üzerişnden baba dedim yüzünede bakamıyom göya başka yere bakıp konuşuyoken nerden geldigini bilmedigim bir tokat suratıma isabet etti sonra baktım etrafta başka kimse yok evet o tokatı bana babam atmıştı ama bu olmazdı neyse babam ne dedin lan deyince benim yüregim olaganüstü atmaya başladı baba ben sana dogruryu söledim dedim genede eyvallah dedim lan iktir bide artislik yapıyo dedi baktı adam daha girişiyo baba artık yeter aglamak üzereyim dedim nihayet adam durdu
    sonra ben gettim hemen can havliyle matematik kitabına çalışıyom ama yazıları bir türlü okuyamıyodum çünkü gözlerim bugulanmıştı sonra yaşayarak ögrendimki dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

urfalı mahfettin beni gece gece

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 8 Mart 2006; 9:53:08 >
  • quote:

babam bana hep dogruyu söyle ne olursa olsun hep dogruyu söle o zaman sana kızmam derdi (ne kadarda safmışım inandım ona)
    matematike heç kafam basmazdı gene bir sınavdan 1 aldımdı bunu mutlaka babama demem lazımdı (yoksa karnede o kadar biri topluca görünce olmazdı ben taksit taksit sölemem lazımdı)
    neyse eve geldim (ona dogruyu söleyecektim ve benden bu cesaretli ve dürüst davranışımda dolayı alnımdan öpmesini bekliyosum) aldım babamı karşıma baba dedim ben matemetikten bir aldım dedim babam kaç üzerinden oglum dedi bende 10 üzerişnden baba dedim yüzünede bakamıyom göya başka yere bakıp konuşuyoken nerden geldigini bilmedigim bir tokat suratıma isabet etti sonra baktım etrafta başka kimse yok evet o tokatı bana babam atmıştı ama bu olmazdı neyse babam ne dedin lan deyince benim yüregim olaganüstü atmaya başladı baba ben sana dogruryu söledim dedim genede eyvallah dedim lan iktir bide artislik yapıyo dedi baktı adam daha girişiyo baba artık yeter aglamak üzereyim dedim nihayet adam durdu
    sonra ben gettim hemen can havliyle matematik kitabına çalışıyom ama yazıları bir türlü okuyamıyodum çünkü gözlerim bugulanmıştı sonra yaşayarak ögrendimki dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

ya kardeş anlatım tarzına hastayım yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

ya kardeş anlatım tarzına hastayım yaa

bende orta 1 de bir kez resim öğretmenime yaptığım resme ablamın da ne katkısı olduğunu söylemek gaflet ve dangalaklığında bulundum. resimdeki etkisi % 1 hatta % yarım bile değildi bir iki desen eklemişti.
    ama 0 evet sıfır aldım.

bir daha mı bir daha böyle dürüstlük edipde doğruyu söylememeye yemin ettim.
    bir daha benzeri durumlarda hep yalan söyledim.

hayatımda kimseninde bu durumlarda dürüst olduğunu görmedim.
    aksine bu hep kemikleşmiş bir olgu bizde. her yerde herkes böyle yapıyor hep yalan söylüyor başkalarına da böyle yapmalarını tavsiye ediyor. çünkü insanlarımız hiç bir zaman hiç bir yerde dürüstlüğün önemini anlamıyorlar.

toplumumuzdaki yozlaşmanın bir önemli sebebi de işte böyle dürüst olmanın aptalca cezalandırılmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 8 Mart 2006; 17:33:36 >

• Fıkra tam anlamıyla bombaaaaaaaaaa...
  • hehehe iyi yöntemmiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.