Valla hocam derece yapani dikkate alma elinden geleni yap. Kalsan bile seneye rahat eder kafanı dinlersin. Seneye yine ayni dersleri goreceksin isin daha kolay olur. Zaten kalacam diyip salma yani seneye bir daha kalirsin. Bu is boyle. Mezun yili gibi dusun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 1 Ekim 2023; 16:16:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SINIFTA KALDIM (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mantıklı geldi bu, zaten derslere bu sene bile doğru düzgün girmiyorum sinifta kalsam hiç girmem. Dediğin gibi yapmak lazım bu sene öğrenmeye bakıp kalırsam da kafa dinlerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ozel tiptayim hocam imza attirmak imkansiz donem 2 ler 110 kisi. Hocalar ders sonu tek tek yoklama aliyor. 1+1 evde kaliyom okuldan 5 te cikiyom eve 5.15 de geliyom. Ilk sene kyk de kaldim okul yurt arasi 1 saat gidis 1 saat donus oluyordu. 7 de yurtta oluyordum. 8.30 da derse basliyordum. Sabah 6 da uyanmam gerektigi icin erken yatmam gerekiyordu calisamiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 1 Ekim 2023; 16:25:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşırı sıkıntıymış seninki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 1 Ekim 2023; 16:25:43 >
Devamsızlık sorun olmuyor mu hocam
Kas komitesi bizi de biraz zorlamıştı hocam. Ama halledersiniz diye düşünüyorum yine de. Histoloji fizyoloji gibi kısımları rahat zaten. Anatomi biraz zorlayabilir ama üzerine düşerseniz onu da yaparsınız
-
1 sınavdan düşük alınca sınıfta kalmış olmuyon dediğim gibi final var o da olmadı bütle kurtarırsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devamsızlık için %70 sınırı var, sıkıntı yani evet
ilk komiteyle hiçbir şey kesinleşmez hocam, sakin olup çalışabildiğiniz kadar çalışmaya bakın bence. zaten final %40 etkiliyor genelde, bundan sonrakilere iyi çalışıp finalden yüksek alırsanız rahatça geçersiniz
Sizin sınavlar ne kadar erken başlıyormuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene ilk komiteden 46, ilk uygulama sınavından 2(bildiğiniz iki) alan bir eleman vardı bizde.şimdi sınıfta kalmadan bizimle devam ediyor.demem o ki enseyi karartmayın hocam bu komiteyi yapamazsanız sonrakini yaparsınız
46 düşük değil bu arada
Hocam ortalama 80 falandı öyle düşününquote:
Orijinalden alıntı: Tus2028HedefKBB
46 düşük değil bu arada
Hocam ben ciddi anlamda düşük almaktan bahsediyorum, daha slaytları bile indirmedim sadece son 5 sene çıkmışlarini analiz edip giricem kalan 3 4 günde
Allah yardımcınız olsun hocam dediğim gibi düşük alsanız bile üzülmeyin sonra telafi edersinizquote:
Orijinalden alıntı: Tus2028HedefKBB
Hocam ben ciddi anlamda düşük almaktan bahsediyorum, daha slaytları bile indirmedim sadece son 5 sene çıkmışlarini analiz edip giricem kalan 3 4 günde
bizim bi üst dönem 1. sınıftayken ilk komiteden 39 alıp bütsüz geçmiş sonrakilerden yüksek alarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çıkmışların gücüne güvenin.
Başka da şansım yok zaten
Hiç önemli değil
Yapıştır ege ceng itü makine bak keyfine
Şaka maka şimdiden sınıfta nasıl kalıyorsun ki
Daha düzeltirsin notlarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X