Şimdi Ara

Sınıfta Kalındığında Oluşacak Durumlar CIDDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derslerim pek iyi gitmiyor beyler bir ihtimal sınıfı geçemezsem çevrem ailem nasıl tepki gösterir biraz açıklarmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu devirde sınıfta kalmak için mal olmak lazım bak üstüne basarak söylüyorum "mal".

• Sinifta kalmak sinifi gecmekten daha zor

• Sinifta birakmazlar rahat ol

Ciddiyim

12.sinifim 9 10 11 her hafta 3 gun okula gitmiyordum sikinti cikmadi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zamanlar biraz aşırı tepki gösterebilirler ama sonradan pek fazla üstüne gelmezler. Bende böyle olmuştu ama bu durum sende aynı olmayabilir.

• Merak etme en fazla baban seni oldurur. Sonra hapse gider. Annen ikinizin uzuntusune dayanamaz oda delirir.

• Bende kaldım 2012de sınıfta illet ;)

• Daha vakit varken calismayi dene.

• Sonra 3 ay sanayide etine kemiğine ayırırlar seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Sinifta kalmak sinifi gecmekten daha zor

Cidden öyle sayısal sözel fark etmez kalmak için baya üstün bir çaba gerekiyor.
  • Bende kaldim hemde 2 sene ust uste bir ay caz yaparlar sonra normale donuyor.
    Tabi bu surec sende bir yara acicak bende derin bir yara birakti mesela eski okuldaki hocalari filan yanlislikla gormeyeyim.

Suan uni kazandim aciktan bitirerek 1 yil zaman kaybi oldu.
    Sinifi gecen arklardan kazanamayanlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşların bir yıl erken mezun olduğunda sen kenarda beklersin

Bugün nisan arkadaşların 2 ay sonra diploma alıyorlar mezun oluyorlar kurtuluyorlar bu beladan senin ise önünde daha 1.5 yıl olacak onlar eğlenerek mezun olduğunda sen 1 yıl daha kendinnden küçüklerle arkadaşlık yapmak zorunda kalacaksın aynı hocaları tekrar görmek zorunda kalacaksın her sabah sırf başarısızlığından ötürü 1 yıl daha kalkacaksın. say say bitmez çalış geç delikanlı

aile olayları falan hikaye en çok bunlar koyacak sana. pişmanlığını kelimelerle anlatamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 13 Nisan 2015; 22:05:18 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babana sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yap ne et bitir o okulu bunu sana 19 yaşında hala açıktan okuyan bi abin olarak söylüyorum etraftakiler için değil tamamen kendin ve geleceğin için şimdi lise şu zaman bitse üniversite şu zaman biter planları yapıyorum yıl kayıplarım cabası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.