Aynı durumdayız hacı. Ben şöyle uzak tutuyorum kendimden. Ona yakın oluyorum, yanında gidip saçmalıyorum, kolundan bacağından tutup savuruyorum, ders aralarında yanına gidip oturuyorum, ders esnasında yanına gidip oturuyorum, yani ona nefes aldırmıyorum. 2 hafta yapsan, 1 hafta uzak durur. Garanti.
kızın üstüne atlamadığın kalmış :D sakın daha ileri gitme üstüne kalır :D Yağmurdan kaçarken doluya tutulma :) Avatardaki amca bile zor kurtarır seni sonra :)
Onu da yaparız.
Nefes alsın yeter diyorsun? :)
Ne nefesi adam öleli çok olmasın yeter diyo resmen
Kız var dediler geldik
Ayrı dünyaların insanlarıyız de. Ama ona hayatının en mutlu gecesini de yaşatabilirsin.
Kız kardeşim lan o benim
Gebertirim seni
kendimi tatmin ediyorum sana gerek yok de
kardeş ben gay im de herkese gayar im de
quote:
Orijinalden alıntı: Meaning Of Life
"kızlara ilgi duymuyorum " de
Ertesi gün açacağı konunun başlığı
"Sınıfta Tecavüze Uğradım" olur.
kızdan öpücük iste verirse ne ala vermesede kaçar zaten rahat edersn
Kız Pazartesi kesiyordu bugun yanıma falan oturdu bağırdım gitsin diye küfür bile ettim ne yapışkan çıktı.Şeytan diyo koy bitane suratına
quote:
Orijinalden alıntı: biuye
Kız Pazartesi kesiyordu bugun yanıma falan oturdu bağırdım gitsin diye küfür bile ettim ne yapışkan çıktı.Şeytan diyo koy bitane suratına
ya sen dinle beni bak tutucak bu formül
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Aynı durumdayız hacı. Ben şöyle uzak tutuyorum kendimden. Ona yakın oluyorum, yanında gidip saçmalıyorum, kolundan bacağından tutup savuruyorum, ders aralarında yanına gidip oturuyorum, ders esnasında yanına gidip oturuyorum, yani ona nefes aldırmıyorum. 2 hafta yapsan, 1 hafta uzak durur. Garanti.
Hocam neden ben seni sadece kız konularında yorum yaparken görüyorum. Çoğu da sallama geliyor bana
elim bana yetiyo de
Japon Yapıştırıcısı sür
quote:
Asosyal olsaydın şimdiye çocuğun olmuştu .
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik
quote:
Orijinalden alıntı: Meaning Of Life
"kızlara ilgi duymuyorum " de
Gayet yeterli bir cevap.
Yok hocam öyle diyemem
erkeklere ilgi duyuyorum de o zaman
ahahaha gece gece beni kopardın ya sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün
Kız güzelse sevsen de sevmesen de değerlendir derim ben
atlardan hoşlanıyorum de.
Kimse bana laf etmesin,Geniş Aile'de Koyu Bilal dedi,ordan geldi aklıma.
quote:
Orijinalden alıntı: DaggerPoison
atlardan hoşlanıyorum de.
Kimse bana laf etmesin,Geniş Aile'de Koyu Bilal dedi,ordan geldi aklıma.
Hocam naptın Vur dedik öldürdün
quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal Mario
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Hocam neden ben seni sadece kız konularında yorum yaparken görüyorum. Çoğu da sallama geliyor bana
Bu gerçek maalesef. Biraz espirili yazdım ama ona nefes aldırmıyorum, öyle işte.