Şimdi Ara

Sınır bekçisi Cobra 2'ler geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avrupayı mültecilerden korumak için yani. Ülkemizde kalsınlar gitmesinler diye kendi elimizle uğraşıyoruz resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: zdniz

Şekli tipi amacı özellikleri çok güzel ama mümkünse otokar üretmesin o aracı.

Atatürkçü oldukları için mi?
    Korkma zaten sınır diye birşey yok. Sınırı geçmek yoldan karşıya geçmekten kolay artık.
    Askerlerimizin vurduğu yaralı teröristleri pikaplarla getirip hastaneye bırakıyorlar. Ücretsiz tedavi ediyorlar.

birisi saçma birşey söyledi diye, ülken hakkında ahlaksızca yalan söyleyemezsin. 800 km'lik Suriye sınırına 3 metrelik duvar inşa ediliyor. dahası askerin o sınır geçilmesin diye var. teröristin getirilip tedavi edilmesi yalanın da zırvalamanın nirvanası.Sınır bekçisi Cobra 2'ler geliyorSınır bekçisi Cobra 2'ler geliyorSınır bekçisi Cobra 2'ler geliyor

http://www.mehmetciktv.com.tr/haber/6488/isid-militanlari-devlet-kesesinden-tedavi-oldu.html#.WHJj81OLSJA

https://www.youtube.com/watch?v=Xml1id6LBqk

Bir video daha vardı onu bulamadım baya aradım sanırım silinmiş. Keşke bilgisayarıma indirseydim.Liveleakte mi izledim neresi hatırlamıyorum da 2-3 sene oldu. teröristler Ak47leri duvara dayayıp başında bir adam mı ne bırakıp hastaneye girmişti çıkışta silahlarının orada olmadığını görünce gidip bağırıp çağırdılar(polis almış). Her neyse senin herhalde Dünyadan haberin yok ne iktidar ne de iktidara yakın medya Işidli teröristlerin bir zamanlar(hani şu ''öfkeli Sünni gençler'' zamanları) sınıra giriş çıkış yaptığını,hatta tedavi olduklarını inkar falan etmiyorlar. Şimdi şimdi ''tabi Türkiye'nin Suriye politikasında bir takım yanlışlar vardı'' demeye başladılar. Ağa babalarının inkar etmediği şeyleri sen de etme bence. Pkk,Ypg,IŞID,ÖSO farketmez bunların hepsi terör örgütü bu hükumet bu saydıklarımın hangisiyle dirsek teması kurmadı,masaya oturmadı? Bir tane gösterebilir misin? Yok..Muhalifler diyorlar kim bu muhalifler? Ne istiyorlar laiklik,insan hakları,eşitlik,kadın hakları,demokrasi falan mı? Ben cevap vereyim hiç birini istemiyorlar saydıklarımın kökünü kazımak istiyorlar..
    Sınır muhabbeti de ayrı komik olmuş :) Yahu giren girdiiii çıkan çıktı memlekete daha neyin duvarı, neyin teli...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

quote:

quote:

quote:

Korkma zaten sınır diye birşey yok. Sınırı geçmek yoldan karşıya geçmekten kolay artık.
    Askerlerimizin vurduğu yaralı teröristleri pikaplarla getirip hastaneye bırakıyorlar. Ücretsiz tedavi ediyorlar.

birisi saçma birşey söyledi diye, ülken hakkında ahlaksızca yalan söyleyemezsin. 800 km'lik Suriye sınırına 3 metrelik duvar inşa ediliyor. dahası askerin o sınır geçilmesin diye var. teröristin getirilip tedavi edilmesi yalanın da zırvalamanın nirvanası.Sınır bekçisi Cobra 2'ler geliyorSınır bekçisi Cobra 2'ler geliyorSınır bekçisi Cobra 2'ler geliyor

http://www.mehmetciktv.com.tr/haber/6488/isid-militanlari-devlet-kesesinden-tedavi-oldu.html#.WHJj81OLSJA

https://www.youtube.com/watch?v=Xml1id6LBqk

Bir video daha vardı onu bulamadım baya aradım sanırım silinmiş. Keşke bilgisayarıma indirseydim.Liveleakte mi izledim neresi hatırlamıyorum da 2-3 sene oldu. teröristler Ak47leri duvara dayayıp başında bir adam mı ne bırakıp hastaneye girmişti çıkışta silahlarının orada olmadığını görünce gidip bağırıp çağırdılar(polis almış). Her neyse senin herhalde Dünyadan haberin yok ne iktidar ne de iktidara yakın medya Işidli teröristlerin bir zamanlar(hani şu ''öfkeli Sünni gençler'' zamanları) sınıra giriş çıkış yaptığını,hatta tedavi olduklarını inkar falan etmiyorlar. Şimdi şimdi ''tabi Türkiye'nin Suriye politikasında bir takım yanlışlar vardı'' demeye başladılar. Ağa babalarının inkar etmediği şeyleri sen de etme bence. Pkk,Ypg,IŞID,ÖSO farketmez bunların hepsi terör örgütü bu hükumet bu saydıklarımın hangisiyle dirsek teması kurmadı,masaya oturmadı? Bir tane gösterebilir misin? Yok..Muhalifler diyorlar kim bu muhalifler? Ne istiyorlar laiklik,insan hakları,eşitlik,kadın hakları,demokrasi falan mı? Ben cevap vereyim hiç birini istemiyorlar saydıklarımın kökünü kazımak istiyorlar..
    Sınır muhabbeti de ayrı komik olmuş :) Yahu giren girdiiii çıkan çıktı memlekete daha neyin duvarı, neyin teli...

O kadar sıralı saçmalıyorsun ki. konuya uzak olduğun kadar cehaletin de o kadar da derin. Daha IŞİD ne, ÖSO nedir, PKK ne Rejim nedir, Hizbullah nedir, IŞİD nereden çıktı, TR kimi destekledi, kimi dünyada ilk terör örgütü ilan eden ülke oldu haberin bile yok. Bugün yanyana IŞİD'e karşı savaştığımız ÖSO askerlerinin ülkemizde tedavi gördüğü sır değil ama onları IŞİD'ci ilan etmek ancak katil Esed destekçisi Türk solunun ahlaksızlığı. Esed'in elini güçlendirmek için muhalifleri topluca IŞİD ilan etme uğraşındayken senin gibi aklı evvel cahiller de önlerine konulan her yalanı gerçek kabul ediyor. Adamlar İstanbul'daki ciğeristan sahibini bile IŞİD'ci ilan etti. her Sakallıyı deden ya da IŞİD'ci bilmemen gerekiyor, yoksa birilerinin propagandasına gelip burada ülkeni karalarsın.
    En sona da utanmazca sadece özgür yaşamak, seçimle yöneticisini seçmek isterken katledilmeye başlanan ve tek dertleri kendilerini korumak olan insanları "köklerini kazımak istiyorlar" demek aymazlık, körlük, vicdansızlık... 400 bin insan katledildi be, adamlar sadece ölüyor, sivilleri katletmek isteseler bugün şamda sivil kalmazdı. Karşılarında Rusya'sı, İran'ı, Hizbullah'ı, IŞİD'i... biir tek yanlarında TR oldu, onu da içerden FETÖ ve TR solu ahlaksızca saldırarak zor duruma düşürdü. bir de senin gibi malumatsızlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayi77

quote:

quote:

Saçma sapan iftira atma, hangi terörist tedavi ediliyormuş. O senin terörist sandığın Türkmen mücahit kardeşlerimiz ve muhalif savaşçılar (öso). Kaç sene kaldın dediğin sınır bölgelerinde, kaç tane arkadaşım var Daes e karşı savaşmış. Sözcü, facebook haber kaynağınız olmuş, dünyadan haberiniz yok.

Eşimin görev yaptığı hastanede duvarına IŞID bayrağı asılmış odalar ve ayrılmış katlar vardı. IŞİD mensuplarının profillerine gir bak kendileri bile paylaşıyor.

Ne diyorsunuz hocam...

Hala var mı tedavi olmaya gelen radikal cihadcılardan?

6 ay önce vardı. Şimdi var mıdır bilmiyoruz ama hala Suriyeden gelenler varmış Türkmen kardeşlerimiz yada ÖSO teröristleri olabilir.

• hollowman_ kullanıcısına yanıt
    Boş konuşma arkadaşım.

• hem özel harekat polislerinizin, hemde tsk nın kullandığı kobra1 daha iyiydi bence. hele ki emniyet genel müdürlüğünün kullanmaya başladığı ejder tek kelimeyle rakipsiz ve kobra1 den bile daha iyi. keşke genel kurmay da bunun yerine ejder alsa. ejder belkide taktik tekerlekli zırhlı araç alanında dünyanın en iyisi olabilir. resmen hayran kaldım araca.

• Alım kararı mantıklı fakat "radarlı araç" alımı gerçekleştirmek yerine mevcut radar kullanılmakta olan araçlara uygulanabilirdi. Her aracın birden fazla görevi olabilir. F35 uçakları nasıl birden fazla görevi icra edebilecek yapıda ise kullanılan kara araçlarına da birden fazla görev verilebilir diye düşünenlerdenim.

• hollowman_ kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımın hiçbirine cevap veremedin tahmin ettiğim gibi hakaretle başladın lafına. Işidli hastaneye gelmiş mi gelmemiş mi?Tedavi olup gitmiş mi gitmemiş soru gayet basit. Soruyu soranların birisi de Mhpli unutma. Türk solunun ahlaksızlığıymış.. Senin gibilere Türk solunun paçalarından akan ahlak bile fazla gelir. O örgütlerin hepsinden gayet haberdarım merak etme sen. O saydıklarının içinde Türkiye'nin masaya oturmadığı,dirsek teması kurmadığı var mı? Hazmedemiyorsunuz işte bu kadar basit. Oslo'yu hazmedemiyorsunuz.Binlerce şehit verdik..utanmadan Pkk'yla masaya oturdular..Salih Müslim'in krallar gibi ağırlanıp 8-9 ay sonra terörist ilan edildiğinde bizim ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' dememizi hazmedemiyorsunuz.

''sadece özgür yaşamak, seçimle yöneticisini seçmek isterken'' Emin misin? :) Komedi ya senin muhalif bir Suriyeliyle oturup konuşmadığıma eminin. Emin ol bunu söylesen adamlar karşında bıyıklatı güler.. Hatta açık sözlü birine rastlasan seninle dalga geçer kusura bakma.

Ayrıca sende ciddi bir okuduğunu anlama sorunu var benim yazdığıma bak senin anladığına verdiğin cevaba bak..alaka yok!
    ---''Muhalifler diyorlar kim bu muhalifler? Ne istiyorlar laiklik,insan hakları,eşitlik,kadın hakları,demokrasi falan mı? Ben cevap vereyim hiç birini istemiyorlar saydıklarımın kökünü kazımak istiyorlar..''

---''tek dertleri kendilerini korumak olan insanları "köklerini kazımak istiyorlar" demek aymazlık, körlük, vicdansızlık... 400 bin insan katledildi be, adamlar sadece ölüyor,sivilleri katletmek isteseler bugün şamda sivil kalmazdı.'' ---

• Crauls kullanıcısına yanıt
    O araçların altında yeri geliyor 600 700 kg yeri geliyor 1200 kg patlıyor. Afedersin de o miktarda patlayıcı tank ın altında patlasın kaç takla attırır.

Buyrun bu bu işin standartı. Nato Stanag 4569. 3a 3b lisansini almış araç muazzamdır. Ha bu dünya standardı bu arada.

Sınır bekçisi Cobra 2'ler geliyorMayın testi 8 kg mayın ıle yapılıyor :) burda ne kadar patlıyor? 500 kg 600 kg 700 kg. 1200 kg gördüm. O teknik terimle konuşur. Çünkü bu işi standartlarını sağlar. 7.62 yemiyor 12.7 yemiyor konuşur bunları. Ama senin savaştığın namussuz nokta atış rpg atıyor araçların nerde açığı var hangi aracın nerde kusru var biliyor. Azcık yapıcı yorum yapın azıcık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperk87

quote:

quote:

quote:

Kardeşim anladım medyayı sadece belli yerlerden takip ediyorsun ama adamların burada tedavi oldugu ispatlandı chp millet vekillerinin zamanında gidip içeri alınmadıkları kamplarda var sence neden bir millletin vekili içeri alınmaz :) çünkü içeride masum suriyeliler vardı dogru haklısın asdklsdhfjd sana neden laf yetiştirilir onuda anlamam nasılsa inanmak istedigine inanıcaksn

Mesajının "chp millet vekillerinin zamanında gidip içeri alınmadıkları kamplarda var " en çokda burası ilginç.

hayret, şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

15 yildir yerli arac reklamina kanan zihniyet bugun Koc ailesine , Otokar a yapilan ArGe lere laf atabiliyor

Selam kardeşim.

Şahin, Reno (sağ ayna opsiyonel) unuttun mu?
  • kağıt üzerinde olmuş gibi bir de gerçek hayatta görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: apodur

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

15 yildir yerli arac reklamina kanan zihniyet bugun Koc ailesine , Otokar a yapilan ArGe lere laf atabiliyor

Selam kardeşim.

Şahin, Reno (sağ ayna opsiyonel) unuttun mu?

70 lerde 80 lerde Sağ ayna zorunluluğu yoktu . Mercedeslerin BMW lerin de sağ aynası olmadığını görebilirsin.

70 lerin Amerikan araçlarına bak istersen

http://www.city-data.com/forum/automotive/505706-why-did-they-make-cars-only-5.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma sapan iftira atma, hangi terörist tedavi ediliyormuş. O senin terörist sandığın Türkmen mücahit kardeşlerimiz ve muhalif savaşçılar (öso). Kaç sene kaldın dediğin sınır bölgelerinde, kaç tane arkadaşım var Daes e karşı savaşmış. Sözcü, facebook haber kaynağınız olmuş, dünyadan haberiniz yok.

Eşimin görev yaptığı hastanede duvarına IŞID bayrağı asılmış odalar ve ayrılmış katlar vardı. IŞİD mensuplarının profillerine gir bak kendileri bile paylaşıyor.

Ne diyorsunuz hocam...

6 ay önce vardı. Şimdi var mıdır bilmiyoruz ama hala Suriyeden gelenler varmış Türkmen kardeşlerimiz yada ÖSO teröristleri olabilir.

Amerikancıyız diyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

quote:

quote:

Şu boş beleş algıyi kim yapıyorsa başarılı oluyor. Bmc kendi tasarlamadigi kirpiyi satarken sıkıntı yok. Kendi araçlarını geliştiren Otokar'a bir dünya laf söyleniyor.

Arge rakamları ortada birinci Aselsan en çok arge harcaması yapan zırhlı araç üreticisi ise Otokar ve hala kotuleniyor iftira atılıyor.

Arkadaşlar bahettiğiniz şirket grubu Atatürkçülük felsefesi ile hareket etseydi bugün bu konumlarda olmazdık.

Otokar, hayır kuruluşu değil. O zırhlı araçlar için ne kadar kâr marjı alınıyor bir bilsek. Yaptıkları üretimi kötüleyemem fakat ilk odakları her zaman için taşeron mantığı ile ucuz iş gücünden ticari fayda sağlamak olduğu bir gerçek. Zira Fiat ve Ford ile yıllardır fabrika bazlı ortaklık içerisinde olmalarının nedeni budur. Yoksa 80-90 yıllık holding ömründe yerli bir araç çıkartamamaları için hiçbir neden,sebep yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serafon

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne diyorsunuz hocam...

Amerikancıyız diyorsun yani

Sen Türkçe biliyor musun?

• quote:

quote:

quote:

Okuduğun kaynakları değiştir tavsiye ediyorum cahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

quote:

quote:

görüntü atıyorum, bana okuduğun kaynağı değiştir diyor. hem cahil hem de gönüllü körlük sizinki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

quote:

quote:

görüntü atıyorum, bana okuduğun kaynağı değiştir diyor. hem cahil hem de gönüllü körlük sizinki.

Birincisi o sınır duvarları yeni koyuldu ikincisi daeş militanlarının tedavi edilmeleri hakkında bilgi topla üçüncüsü sınırdan suriyelilerle birlikte geçtikleri için elini kolunu sallaya sallaya geçmiş oluyor biraz mantık yürütsen anlarsın kör mü kör cahil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

Yazdıklarımın hiçbirine cevap veremedin tahmin ettiğim gibi hakaretle başladın lafına. Işidli hastaneye gelmiş mi gelmemiş mi?Tedavi olup gitmiş mi gitmemiş soru gayet basit. Soruyu soranların birisi de Mhpli unutma. Türk solunun ahlaksızlığıymış.. Senin gibilere Türk solunun paçalarından akan ahlak bile fazla gelir. O örgütlerin hepsinden gayet haberdarım merak etme sen. O saydıklarının içinde Türkiye'nin masaya oturmadığı,dirsek teması kurmadığı var mı? Hazmedemiyorsunuz işte bu kadar basit. Oslo'yu hazmedemiyorsunuz.Binlerce şehit verdik..utanmadan Pkk'yla masaya oturdular..Salih Müslim'in krallar gibi ağırlanıp 8-9 ay sonra terörist ilan edildiğinde bizim ''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' dememizi hazmedemiyorsunuz.

''sadece özgür yaşamak, seçimle yöneticisini seçmek isterken'' Emin misin? :) Komedi ya senin muhalif bir Suriyeliyle oturup konuşmadığıma eminin. Emin ol bunu söylesen adamlar karşında bıyıklatı güler.. Hatta açık sözlü birine rastlasan seninle dalga geçer kusura bakma.

Ayrıca sende ciddi bir okuduğunu anlama sorunu var benim yazdığıma bak senin anladığına verdiğin cevaba bak..alaka yok!
    ---''Muhalifler diyorlar kim bu muhalifler? Ne istiyorlar laiklik,insan hakları,eşitlik,kadın hakları,demokrasi falan mı? Ben cevap vereyim hiç birini istemiyorlar saydıklarımın kökünü kazımak istiyorlar..''

---''tek dertleri kendilerini korumak olan insanları "köklerini kazımak istiyorlar" demek aymazlık, körlük, vicdansızlık... 400 bin insan katledildi be, adamlar sadece ölüyor,sivilleri katletmek isteseler bugün şamda sivil kalmazdı.'' ---

malumatsızlığın ve cahil cesaretinle daha fazla muhatabım değilsin. Gidip bir oduna laf anlatmaya çalışayım, daha az saçmalığında ısrarcı olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.