Şimdi Ara

Sınırlama kodu ne?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
41.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bilgisayarmüh

bugün telefoncuya gittim adam aynen
    "E abi sınırlama kodu istiyossa beyni göçmüştür dedi 30 ila 60 arası masraf çıkarır diyo"
    Ya ne beyni ya yardım edicek yok mu??

Bence telefoncunun beyni göçmüş..
  • güvenlik kodu ile sınırlama kodu aynı olmaması lazım
    farklı şeyler diilmi onlar
  • abi çoğu telefoncu kilitlenen cihazları acıyor. 10 milyon gibi bir ücreti var....
  • Bundan olabilir mi?

• arkadaslar sinirlama kodu kapali kullanici grubu acik oldugu için aktiftir sinirlama kodu pin 2 dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

arkadaslar sinirlama kodu kapali kullanici grubu acik oldugu için aktiftir sinirlama kodu pin 2 dir

İyi de telefon hiç açılmıyormuş.
  • pini girdikten sonra dedigi için telefon açiliyor diye anladim yanlis olabilir!
  • birçok akrt taktım pin2'den olacağını zannetmiyorum zaten kullanıcı kısıtlama simle alakalı bişey değilmi??

• İstersen Nokia Müşteri Hizmetleri ile görüş..
    0212-337-17-17
  • hocam telefon çalıntı 2. el aldın dimi
  • Merhabalar,
    Telefonu USB kablo ile bilgisayara bağladım sonra "senkronize et" seçeneğini seçtim. Şimdi açılısta pin kodundan sonra "Sınırlama Kodu" nu soruyor. Siz bu sorunu nasıl aştınız?
  • nokıa 3200 da da sınırlama kodu ıstıyoo
  • Esselamun Aleykum,
    Arkadaşlar bendede Nokia 2700c-2 var ve bu telefon yurtdışından geldiği için ( Telefon Kısıtlı ) İbaresi çıkıyor. Bunun muhtemel nedeni yurt dışında alındığı ülkenin sadece tanımlandığı hattı ile çalışıyor olmasıdır. Yani kanaatimce sim kilit mevcut ve tek hat ile çalışıyor. Yani diyorum ki ( bilgisayarmüh ) arkadaşımızın sıkıntısıda benim sıkıntımın benzeri. Benim Bildiğim bu.. Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.