Bildirim
Sınırları zorluyor | Asus'un en çılgın bilgisayarı Zephyrus GX550
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
10 böbrek 3 karaciger parasi ile alınır mi?
-
süper süper de nereden nasıl kaça alabiliriz bu ürünü ?
-
Çok güzel bilgisayar da pahalı işte
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 de kornea katarsan bel ki ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: malifural
2 de kornea katarsan bel ki ?Komple bedeni versek belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak edenler için bu tanıtılan konfigürasyonda yurt dışı fiyatı 8.100 $ = 55.555 tl.
-
EXcaliberPC.comASUS ROG Zephyrus Duo 15 (GX550LXS-XS96) 15.6" 300Hz (3ms) Full HD IPS-Level Gaming Laptop w / RTX 2080 Super Max-Q (Core i9-10980HK)https://www.excaliberpc.com/728307/asus-rog-zephyrus-duo-15.html
-
Ben sırf, Erdi Özüağ sunuyor diye izliyorum valla billa , zira adam fakültenin editör hali , güvenilir, doğru ,doygun,güncel bilgi. Yoğurt incelesin mesela ,gidip de başka marka almam ,imkanı yok.
-
Şayet FX57 cevaplarsa diye yazıyorum , Asus'un Tuf serisi dizüstülerinde (AMD cpu lu) alt kapak havalandırma ızgarasını ve fan çıkış tahliye noktalarını bilinçli bir şekilde kısıtladığı doğru mu , İntel baskı kurduğu için ,sırf Amd ısınıyor desinler diye , ben kendi bilgisayarımda kapağı çıkarttım ,12 derece fark etti aida64 te....
Teşekkürler.
-
delikleri biz açsak olur mu:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteriner69
Merak edenler için bu tanıtılan konfigürasyonda yurt dışı fiyatı 8.100 $ = 55.555 tl.bu fiyata bizim burada araba alınır bu nedir böylee
-
makina çok sağlam ancak 2.monitör ne kadar işlevsel olur bilemiyorum..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
10 böbrek 3 karaciger parasi ile alınır mi?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X