Şimdi Ara

Sınırsız Mobil İnternet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
113.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paket iyiymiş pttcell tahüttüm bitsin 128 kbite alışkınım youtube çok kullanıyorum youtube go ile önce sırayla indirip sonra izlerim 128 kbit deyip geçmeyin günde 1 gb bile harcıyor dowloadda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000dk+1000sms+10gb, internet bitince 256 kbps sınırsız
    Nasıl?

• Hocam Türk Telekom'da bir tarife vardı sanırsam 10 GB Vardı ilk 3 ay 30 GB kullanabiliyordun bitince bilmemde kbps ye düşüyordu.

Turkcell'den Superbox alabilirsiniz. 159,99 TL fiyatı var. Turkcell Superbox 15 GB 25 TL. Aksi takdirde bulaşma Turkcell

Vodafone'un sınırsız Facebook, Instagram, YouTube ve Spotify içeren paketlerinin 3 unude alıp ve birde paket alıp kar edebilirsiniz. Ancak Vodafone hızı malum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam şöyle bir kampanya buldum. Çok uygun. 10mbps download 5mbps upload 100TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 8 Haziran 2019; 13:4:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Hocam şöyle bir kampanya buldum. Çok uygun. 10mbps download 5mbps upload 100TLhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-firsat-kampanyasi?place=campaigns_category
    Bahsettiginiz sey sabit internette geçerli mobil telefonda degil ki

• cono01 kullanıcısına yanıt
    Bu tarife kullanım dışı

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bunu alın. Superbox bir modem, içine de Data hattı koyuyorlar. Böyle evinize 4.5 G altyapısıyla Wi-Fi geliyor. Sadece modemi prize takın isterseniz yazlık evde kullanabilirsiniz. Nerde priz varsa buda orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 8 Haziran 2019; 15:13:1 >
  • quote:

Hocam bence bunu alın. Superbox bir modem, içine de Data hattı koyuyorlar. Böyle evinize 4.5 G altyapısıyla Wi-Fi geliyor. Sadece modemi prize takın isterseniz yazlık evde kullanabilirsiniz. Nerde priz varsa buda orada.
    Tamam orasi oylede. Konu mobil oldugu icin soyledim sadece yoksa dediginiz dogru istediginiz yere goturme durumu var.

Peki, Eğer ben 10-15 mbit download 5mbps upload hızla internete gireyim, sınırsız whatsapp, instagram, Facebook,YouTube için Vodafone öneririm.

Eğer hız arıyorsanız Türk Telekom tavsiyemdir. Dediğim gibi TT hem ucuz, hemde kaliteli operatördür.

• quote:

Peki, Eğer ben 10-15 mbit download 5mbps upload hızla internete gireyim, sınırsız whatsapp, instagram, Facebook,YouTube için Vodafone öneririm.

Eğer hız arıyorsanız Türk Telekom tavsiyemdir. Dediğim gibi TT hem ucuz, hemde kaliteli operatördür.
    Hiz icin turkcell aslinda ama hem hesapli hemde fena olmayan hizlar isteniyorsa telekom iyidir. Babamda mesela benim vodafone var hiz testi yapiyorum cok kotu sonuclar cikiyor. 3-5 mbit cikiyor genelde. Ben telekomda bulundugum yerde 120-130 lari goruyorum ki zaten cok cok yeterli. Ama 2 sene once turkcell kullanirken 200 mbitleri ayni lokasyonda gormustum :)

Ben burada 220 mbps görüyorum.

• zebvural kullanıcısına yanıt
    Siz deyince farkettim çok tarife var sitede dolaşırken kafam karışıyo

• turkcell in sinirsiz1gb hizmeti devam etmiyormu hala
    zamaninda bedavaya deneme1gb veriyorlardi ve sinirsiz deneyip gormek icin
    sinirsiz1gb tarifesini baya kullanmistim 96kbps e dusse bile baya baya is goruyordu
  • Çok uzun zamandır TT Basicell 30 tarifesi kullaniyordum. 500dk + 2000sms + 2GB internet = 30TL şeklindeydi. 2GB internet dolduğunda 128kb'e düşen hız ve wifi ile falan aysonunu getiriyordum yeterliydi. En son Eylul 2018 gibi 12ay taahhütlü, 10TL'ye 5gb'ye tamamlama amaçlı 3gb ek internet önerdiler, ok demiştim (şimdi anliyorum ki giderayak çakmışlar bana ama olsun:)
    Şaak, 1.ocakta bir sms geldi, "artik hicbir ek ücret ödemeden ve hiziniz düşmeden sinirsizca kullanabilirsiniz" yaziyor. Tarifemde hala 2gb yaziyor. Sitede bakarsaniz hala 2gb yazar, fakat detaylara girerseniz sınırsız yazar ve Aralık 2018 itibariyle sadece o tarifeyi yeni müşteriye kapatmislar. Farketseydim diger hatlarimi da gecirirdim, kafami vuruyorum şuan. 30TLlik tarifem ve sinirsiz mobil hattim var. Zannedersem bu Akn ile ilgili durumun kaldirilmasindan sonra oldu?

• mertxkaan M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam eski 128kbps'ye düşen tarifelerin çoğu full sınırsız oldu AKK kalktıktan sonra. Son zamanlarda çıkan bazı tarifelerde ise TT akılılık edip AKK kapsamına dahil etmemiş. Eski sınırsız tarifelerden kullananların hepsi şu an hız düşümsüz full sınırsız kullanıyor.

Sizin tarife güzelmiş hocam ben neredeyse 60 TL ödüyorum sizin tarifeye çok benzer bir tanesine. Yine de sınırsız sonuçta 100 TL olsa yine öderim güzel oluyor.
  • Peki çok güzel anlatılıyor da önemli olan şu an yapılabilecek bir tarife mi artık neyse var mı? Sadece eskiden kullananlar mı full sınırsız devam ediyor

• türktelwkom prime aşmayan mı kullanıyosun hocam sen

• ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam eski seç tarifelerinden birindeyim.
  • bizim şirket yılbaşından sonra şirket telefonu vericekmiş herşey sınırsız dıyolar inter vs. bakalım inş dogrudur 5G de çıkıyo öyle olursa cok güzel olucak bızım burda fiber yok zaten napcam dıye düşünuyodum amk
  • ben de seç full 500 tarifesini kullanıyordum. 2 gb sonrası 128 kbps hız düşümlü olarak. AKN kalktıktan sonra etkilenmedi bu değişimden. Fakat şöyle bir şey oldu. Gece 2 ile sabah 8 arası hız düşümü kalkıyordu ve sınırsız olarak internet kullanımına izin veriyordu :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.