Şimdi Ara

Sınırsız mobil internet arıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
33.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben altyapı olmayanları sordum adam emin değilim size dönecem dedi dönmedi.

Zaten en ucuz adsl internet 60 tl ye maloluyor 40 lira da cep telefonu faturam 100 yapıyor çift hatlı güzel bir xiaomi telefonla 120 tl gibi bir fiyata 1000 dakika 50gb internet kombosu yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Ben altyapı olmayanları sordum adam emin değilim size dönecem dedi dönmedi.

Zaten en ucuz adsl internet 60 tl ye maloluyor 40 lira da cep telefonu faturam 100 yapıyor çift hatlı güzel bir xiaomi telefonla 120 tl gibi bir fiyata 1000 dakika 50gb internet kombosu yapılabilir

Ayda 20 lira xiaomi nasıl oluyor hocam?

• aygunn kullanıcısına yanıt
    Şaomi ye ayrıca para verip almak gerek telefondan kullanmak için 20 liraya mümkün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Şaomi ye ayrıca para verip almak gerek telefondan kullanmak için 20 liraya mümkün değil

120 tl diyince 120-100'den 20 tl telefon fiyatı gibi algıladım

• Mayıs ayına kadar sabır. O zaman mobil operatörler için AKK gelecek zaten, en düşük 128 kbs olsa bile hiç yoktan iyidir. Merak ettiğim şey fiyatlarda ciddi farklar koyarlar mı? Bir de 02.00-08.00 arası AKK kalkacak bu mobil operatörler için de geçerli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1800210022

Mayıs ayına kadar sabır. O zaman mobil operatörler için AKK gelecek zaten, en düşük 128 kbs olsa bile hiç yoktan iyidir. Merak ettiğim şey fiyatlarda ciddi farklar koyarlar mı? Bir de 02.00-08.00 arası AKK kalkacak bu mobil operatörler için de geçerli mi?

Bu yıl mı kalkıyor haberim yoktu. İnşallah gece bari sınırsız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Neden Mayıs ayına kadar sabır? Sınırsız internet verilmezse alt sınır hızın bir önemi yok. Kaldı ki zaten 5-6 senedir sınırsız internet paketlerinde akk hızı 96-128 kbps. Bu yeni bir şey değil.

O da yok ki hocam artık ben Vodafone'da kota bitince hızı 128 kbps'a düşen bir tarife bulamıyorum. Diğer operatörler de olabilir ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Bildiğim kadarıyla şu an sadece pttcell'de var, o da abone alımına kapanmış sanırım. Ben 2 yıldır kullanıyorum, 1 gb 10 lira, bitince 128 kbps olarak sınırsız devam ediyor. Vodafone ve Turkcell'de kaldırdılar sınırsızları. Ttelekom 2012'de yeni nesil tarifeleri çıkarmıştı 2 gbdan sonra 128 devam eden. Ama işlerine gelmiyor tabii ki. 4g çıkalı neredeyse 1 sene olacak, hala 2-4 gb ile günü kurtarıyorlar fahiş fiyatlarla.

Evet abone alımına kapatıldı. Tam da geçmeye düşünürken. Şansızlık bu olsa gerek.

• Vodafone'da bildiğiniz operatör açığı var mi?

• 96-128 kbs hız düşümü olan paket bulsam hiç durmazdım şimdiye kadar.

• quote:

96-128 kbs hız düşümü olan paket bulsam hiç durmazdım şimdiye kadar.

Ne değişik ülkeyiz harbiden. Millet tb hesabı yaparken biz hala ne derdindeyiz.

• aygunn kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, ama durum ortada. Birlik beraberlik yapamıyoruz biz.

• quote:

Haklısınız hocam, ama durum ortada. Birlik beraberlik yapamıyoruz biz.

Devlet bu kurumları özele devretmeyip kendisi idare etse halk da bu kadar işkence çekmez

• Devlet halkın lehine şirketleri takip etmiyor bence. Forumda AKK kalksın diye imza toplandı da devlet bir şeyler yaptı diye düşünüyorum ben.

• quote:

Devlet halkın lehine şirketleri takip etmiyor bence. Forumda AKK kalksın diye imza toplandı da devlet bir şeyler yaptı diye düşünüyorum ben.

Lehine mi etmiyor? Hocam yurt dışındaki olanaklara bakın bir de bize bakın

• Vodafonegünlük sınırsız devam ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeganeCC

Vodafonegünlük sınırsız devam ediyor mu?

Herkes bitti diyor hocam sanırım bitti o da.

• Mayıstan sonra şimdi tüm paketler 128 kbps mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

Mayıstan sonra şimdi tüm paketler 128 kbps mi olacak?

Evet hocam, minimum 128 kbs olacak, yani 2 gb paketim var, bitti derdi olmayacak. Paket bitecek ama hız düşecek minimum 128 kbs olacak şekilde devam edecek. Bir de 02.00-08.00 arası kota uygulanmayacak. Ama mobili de kapsıyor mu bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

Mayıstan sonra şimdi tüm paketler 128 kbps mi olacak?

Evet hocam, minimum 128 kbs olacak, yani 2 gb paketim var, bitti derdi olmayacak. Paket bitecek ama hız düşecek minimum 128 kbs olacak şekilde devam edecek. Bir de 02.00-08.00 arası kota uygulanmayacak. Ama mobili de kapsıyor mu bilmiyorum.

Yanlış bilgilendirme yapmayın hocam. Düzenleme sınırsız adıyla satılıp 64 kbps 96kbps 5kbps gibi hızları kapsayacak yani adil kullanım olan paketleri kapsayacak. Bu kan emiciler herkese 128 kbps vermezler çok düşük bir hız ama vermezler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.