Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınırsız uploaddan geçtim önce sansürsüz internetimiz olmalı.VPN servislerine bile erişimi engellediler.Böyle giderse interneti bile komple yasaklayacaklar siz uploaddan bahsediyorsunuz. İnternet hiç bukadar sansürlenmemişti.Hayaldi gerçek oldu.
  • Bu aralar 0,70 ila 1,00 mbit arasında down alıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum, birini arıyorum internet hızım 8-9 mbitlere çıkıyor. Birkaç saat sonra kopuyor tekrar düşüyor. Upload zaten standart 0,50 - 0,70 mbiti geçmiyor.

Ben umudumu kestim.. Kepazelikten başka bir şey değil bu ülkede internet kullanımı.
  • Yıldızladım müsait olunca tamamını okuyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes destek olsun önemsemeden geçmesin kimse. Kota konusunda iyi adımlar atılmıştı bunun için de atılacaktır emin olun. Artık sömürülmeye dur diyelim. Herkesin problemi çözülsün istiyorum, hakkımız neyse onu kullanalım istiyorum boş yere para ödemeyelim. Biz para kazanmak için gece gündüz çalışıyoruz ama bunlar oturdukları yerden vermedikleri hizmetten bedava para kazanıyorlar. İçimizde durumu iyi olanlar da var elbet onlarda umursamamazlık yapmasınlar. Sonuçta onlarda bir şekilde emek vererek para kazanıyorlar. Ben 3 aydır hizmet alamıyorum her akşam bağlantım kopuyor ve yapmıyorlar da. Santralle evim arasında 1200 metre mesafe varmış. Bir santral dikmek çok mu zor paraları mı yok sanki? Var ama yapmıyorlar arkadaşlar umursamıyorlar adamlar. Şikayet etmediğim yer kalmadı cimere btkya ne bileyim aklıma gelmeyen her yere ettim ama adamlar kimseyi takmıyor. Tüketici mahkemesine ettim ondan da sonuç çıkmazsa mal gibi ortada kalıcam taaahhütlüyüm bir de 2019un 12. Ayında bitiyor ne yazık ki. Nakil işleminden sonra dikiş tutmadı şu olay. 6502 sayılı kanunun 52. Maddesinin 4. Fıkrasına göre benim taahhütümü hizmet veremedikleri için iptal etme hakkım var ama bu adamlar kendilerini kanundan üstün görüyorlar. Bir türlü iptal ettiremedim illa çıkıp silahla birilerini rehin alıp tehdit mi edelim haberlere konu mu olalım bunu mu istiyorlar yani. Bu hırsızlığa son vermenin tek çaresi birlik olup sesimizi çıkarmak. Benden daha kötü durumda olanlar da vardır elbet tuzu kuru olanlar ise ağzını büzüp şuna bak kendi çıkarı için milleti kullanıyor diyebilirler benim için ama öyle bir amacım yok daha önce ki kota konusunda da çok destek oldum. İyi kötü demeden herkes elini taşın altına sokarsa bu işten biz karlı çıkarız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Türknet bazı şartları sağlayanlar için upload limitini de kaldırdı. Yani kısmen yapmış oldu. Yalnız şikayetlerin çok arttığını görüyorum.
  • download sonuçları

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın!
  • Ben türk telekomla 3 yıl uğraştım baktım olmuyor interneti kapattım 4 yıldır telefondan vpn ile sınırsız internet kullanıyorum ikiside yavas biri aylık 70 kusur biri yillik 50 kusur arada ucurum var

Yorumuma özel mesaj yazan arkadaşlar olmus hesabim telefon onayli degil cevap yazamiyorum bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triyaki43 -- 1 Kasım 2018; 11:24:35 >
  • 0.5 uploadım var ya ben napayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azindan download hizlarinin 4 te 1 i kadar upload vermeleri gerekiyor. Turknet Yapa yi bu konuda tebrik ediyorum. Diger iss leri de bu konuda calismaya davet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: me2tt

Evime Vodafone Fiber aldım. Tam bir dümen yapılaması. Eve uydu anteniyle geliyor. Umarım aşağıda bir fiber kablo vardır. Ama sanmıyorum. Telekomun direk evin içine kadar fiber kablosu var. Firmalar iyice üç kağıda döktüler işlerini.

Türksat Koablo nun altyapısı ile geldiği için öyledir, bir anormallik yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

download sonuçları

Steam ve national

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen ya bi zorno izlettirmiyorlar. onavo vpn i de kaldirdilar appstoredan onceden satın alınanlardan indiriyorum ama sunucuya baglanamiyor artik sertifikasının gecerlilik suresi doldu galiba. vk'dan zorno izlemekten bıktım ezberledim artık

• Bulut bulut diyorlar bu upload hızlarıyla nasıl kullanılıyor bulut bilen var mı? Daha anlamış değilim.

• Kablonette sınırsız yıllardır

• İdare ediyoruz
  • furcin kullanıcısına yanıt
    Oha ya. Hangi bölgedesin hocam neresindesin istanbulun? Bir de herhalde kendi alt yapısıdır dimi? Hiç sorun çıktığı oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Desteklediğim kampanya. Upload hızları artmalı. Ayrıca fiber çalışmaları da acilen hızlanmalı. Oturduğum yer Küçükçekmece / Cennet Mahallesi ve burda geçtiğimiz yaz bir sürü fiber optik kablo çalışması gördüm. Çalışanlara sorduğumda 1 kaç ay içinde Mahalleye fiber internet geliceği söylendi. Ancak o kadar çalışmanın üstünden belki 4-5 ay geçti hiç bir gelişme yok. Napıyorlar ne ediyorlar gerçekten belli değil bu çalışmaları takip edebilceğimiz bir yer olmalı.
  • furcin kullanıcısına yanıt
    Kaç lira ödüyorsun bu hızlar için?
  • Araplar kredili çekip ödeme yapmadığı için Türk Telekom bankalara devredildi

• HuoYuanJi kullanıcısına yanıt

Öğeyi denetle diye birşey çıkmış bir araştır istersen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.