Şimdi Ara

SINIRSIZ WALKERYLER !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde var walkyrie moradon patchden önce bug yok bende tarihi de yazıyo 15 falan kaldı :S Bi arkadaşın didiği gibi sınırlı sayıda sınırsız walkyrie var
  • sanmıorum öle bişe olsun
  • yalan haber değil doğru, coğu kişinin walkerysi sınırsız
  • Benimkide olsaydı ne güzel olurdu.Hangi tarihler arası alanlarda sınırısız oldu acaba?Ben ilk çıktığında almıştım ondan sonra almadım sınırsız olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

Benimkide olsaydı ne güzel olurdu.Hangi tarihler arası alanlarda sınırısız oldu acaba?Ben ilk çıktığında almıştım ondan sonra almadım sınırsız olmadı.

Level dergisinin knight cash hediye ettiği dönemde aldım ben silinmedi halen duruyor edanadaki roguemde. 1 seneyi geçti
  • bnmkilerde tarih yazıyor
  • Manesdeki saunierduval ' ın valkrylerinda süre yoktu ...

Bizzat biliyorum yakın arkadaşım ..
  • peki bende şu an kırdırılmamış walkry pauldron var, onun durumu ne olur?, kırdırılıyor mu yani hala ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

Benimkide olsaydı ne güzel olurdu.Hangi tarihler arası alanlarda sınırısız oldu acaba?Ben ilk çıktığında almıştım ondan sonra almadım sınırsız olmadı.

Level dergisinin knight cash hediye ettiği dönemde aldım ben silinmedi halen duruyor edanadaki roguemde. 1 seneyi geçti

beni hackleyen silmeseydi benimde hala durucaktı demek
  • soruma cvp pls

up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuMeRanX

peki bende şu an kırdırılmamış walkry pauldron var, onun durumu ne olur?, kırdırılıyor mu yani hala ?

Evet hâlâ kırdırılıyor. server neresi cypher ise alayım senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuMeRanX

peki bende şu an kırdırılmamış walkry pauldron var, onun durumu ne olur?, kırdırılıyor mu yani hala ?

Bonus ekleyip giymeye başladığın zamandan itibaren 6 ay kullanıma açık sonra silinir.
  • FAKE FLN DEIL FIRE DRIKE ZMNINDA exp elenen walkyr ler suresız oluordu
    usutunde tarıh fln belırtmıodu
    sımdı yenı gelen maradon pach ı ıle halıyle yenı grypon armorlerı sundular we ne ekletırsen eklet 2ay gıbı
    bır zmn koydular
  • bende certificate si var 6 aylık olanların onu şimdi kullanmaya başlarsam sınırsız mı olcak?
    almak isteyen varsa xigenonda satabilirim
  • benim eski chardakiler girer girmez silindi
  • evet bazılarında sınırsızmıs ama silinecek diyorlar
  • ya kapatın kilit pliiss walkyyler gitceekk :D
  • merhaba..
    6 aydir hala walkieler sattigim carda duruyor ilk cikan eskiler bugta kaldi silincekmis:) ati alan uskudari geciyor...6 aydir ustunde ve slinmesi en az 6 ay daha surer..surmese ne olurki 6 aydir ustunde..iste bu sekilde bug bulan..item bilmem ne yapan exp bug yapan kopx yapan uniq item bugu yapan vs yapan yapti zamaninda..zavallim adil oynayanlarda bekliyor ko yok sunu silcek bunu duzeltcek..once o kalin kafalarini duzeltip oyuna adaleti getirsinler.
    Ama pek umularinda degil hatta islerine geliyor..cepleride doluyor oh devam ko bu kafayla yonetmeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 3 Şubat 2008; 20:09:32 >
  • Larry katılıyorum sana ilk önce bağlantı problemlerini ve oyun içindeki hataları düzeltmeleri gerekir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.