Arkadaşlar yaklaşık 2 sene gibi turkticaret.net ile forumumu host etmekteyim, Türkticaret.Net'i bilenler bilir türkiyenin 1 numaralı hosting firmasıdır sorun yaşamak istemeyenler böyle bir hosting firmasını seçebilirler hemen hemen her yıl yapılan kampayalar bu senede devam etmektedir aldığınız her 1 yıllık sınırsız web alanı için 2 adet sınırsız web alanı hediye etmektedirler, ben geçen sene kullanmıştım bu sene tekrar hediye 2 adet web alanı almış bulunmaktayım ve kullanmak istemiyorum turkticaret.net'te bu sınırsız webalanlarının yıllık fiyatı 139 Ytl'dir bende 2 adet bulunmaktadır ve bunları satmak istiyorum ihtiyaçları olanlarla uygun fiyata anlaşabilirim niyetim vbseo lisansı aslında böyle bir takas yapmak isteyenler veya webalanlarını almak isteyenler buraya msj yazabilirler ....
Not: 50 Ytl'den satılacaktır sınırsız alan aylık 4 ytl'ye geliyor ... düşünmenizde fayda var ...
Sınırsız alan ama 4 gb bant buraya yükleyeceğin dosya 4 gb ve 1 ay boyunca birşey yapmacan banwith dolu para gonder yoksa kaparım hostu :) Turk ticaretin bu tür yalanlarına kanıyorsanız birşey diyemem çinlilere japonlara bir sorun bakalım Sınırsız hdd ne zaman çıkacak ki TT akıllı ceosu sınırsız alan vaad ediyor versin sınırsızda bant koyalım bir rapid keyfimize bakalım rapid dosya paylaş bunlar herhalde salaklar dünyanın parasını oduyorlar hdd'lere o zaman alsınlar bir Türk Ticaret host yada onların icad ettiği bir sınırsız hdd.
quote:
Orjinalden alıntı: kbcomtr
Sınırsız alan ama 4 gb bant buraya yükleyeceğin dosya 4 gb ve 1 ay boyunca birşey yapmacan banwith dolu para gonder yoksa kaparım hostu :) Turk ticaretin bu tür yalanlarına kanıyorsanız birşey diyemem çinlilere japonlara bir sorun bakalım Sınırsız hdd ne zaman çıkacak ki TT akıllı ceosu sınırsız alan vaad ediyor versin sınırsızda bant koyalım bir rapid keyfimize bakalım rapid dosya paylaş bunlar herhalde salaklar dünyanın parasını oduyorlar hdd'lere o zaman alsınlar bir Türk Ticaret host yada onların icad ettiği bir sınırsız hdd.
TurkTicaret mi ?
Tamamen sorunlu bir firma domain transferini bile beceremeyen amatörler grubu her kampanyalarında mutlaka bit yeniği çıkıyor mesela info alan adlarını bedava vermişlerdi ama dns leri kendilerine yönlendirilmiş ve bir yıl süresini uzatmadan domainin dns leri değiştiremiyordunuz :) uzak durun ben ce ...
Evet,
Dediğin kampanya'yı ben de denedim. Domain şuan kullanımda ve uzatmadığım için nsleri güncellememe izin vermiyor :) Zaten Aralıkta'da bitiyor süresi.. Neyse.. Uzak durun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme