Şimdi Ara

Sinister (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmi az önce izledim.Gecenin bu saatinde tırstırmadı değil yani.. Ethan Hawke oyunculuk olarak güzel bir performans sergilemiş. Ama şunu belirtmeden geçemiyeceğim. Filmdeki tipi aşırı derecede Kevin Bacon'a benziyordu. Sanki hep Kevin oynuyormuş gibi hissettim. Neyse, filmin senaryosu hoşuma gitti. Hiç sıkılmadım izlerken. Aksine konu nereye bağlanacak diye merakla bekledim. Sonunu tahmin etmek ise zor olmadı benim için.. Ayrıca filmin müzikleri de iyiydi. 10 üzerinden 8'i rahatlıkla veririm bu filme.. Keyifli seyirler..
  • gece evde tekseniz izlemeniz önerilmez
  • Bırakın korkutmayı,biraz gerer gibi yapıp bırakıyor.Tad vermiyor
  • Son zamanlarda izlediğim en iyi korku-gerilim filmlerinden. Hala vizyondayken bu filmi kaçırmayın derim.
  • Güzel bir gerilim filmiydi ama sonlara doğru iyice saçmalamaya başlıyor. Çocuğun kutudan çıktığı sahne baya gerdi beni...
  • kalite filmdi.
  • Güzel bir filmdi. Kendini izlettiriyor.
  • bu film nasıl kaçmış yav, direkt indiriyorum şu an

edit: güzeldi, 2-3 sahnesinde korkuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 30 Mayıs 2014; 1:10:07 >
  • benzer senaryoda filmler var ama ben yine de beğendim
  • Acayip korktum film boyunca. İnsanı gerip gerip duruyor. Oyuncular, ortam, hava herşey çok iyiydi. Filmi ailecek seyrettik, eşim yer yer çok korktu -ki korku filmlerini seven birisidir, kolay korkmaz. 8/10
  • Korkutmayi başariyor.
    Mr. Boogie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek beğenmedim filmi.Aslında gayet iyi başladı,ilk 1 saati hem konu olarak merak ettirdi hem de iyi gerdi ama sonlara doğru mantıksızlıklar başladı ve filmden koparan saçma sahneler vardı.Tek tek saymaya üşendim şimdi ama pek çok mantık hatası barındırıyordu film,korkunçlu adam MJ'e çok benziyordu ayrıca Conjuring ve Insidious daha iyiydi bu filmden

6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 23 Temmuz 2014; 0:36:04 >
  • İzliycem... Ethan Hawke
  • genel olarak güzeldi ama sonu BERBAT
  • gündüz gözüne bile ürküttü.Çok korku denemez aslında yerli yersiz sesler insanı boş bulunduğu anda zıplatıyor o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi korku gerilim filmi. İzlemeyen varsa kesinlikle izlemeli.

Puanım 10/9.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.