Özelden yolladım dostum. |
SINNERCLOWN [Project Wingman] v.2 TÜRKÇE YARI TRANSLATE YAMA YAYIMLANDI (2. sayfa)
-
-
Rar şifresi alabilir miyim dostum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroAgalaaar -- 26 Ocak 2021; 19:27:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: VeroAgalaaarRar şifresi alabilir miyim dostum?
PM attım dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar hocam öncelikle emeğine sağlık diyorum yamanın rar şifresini verebilirmisin rica etsem?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SakuraiTomokiSelamlar hocam öncelikle emeğine sağlık diyorum yamanın rar şifresini verebilirmisin rica etsem?
Rica ederim dostum özelden yolladim
"This Land is My Land" in rar şifresini alabilir miyim, şimdiden teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReDaRRoWtR"This Land is My Land" in rar şifresini alabilir miyim, şimdiden teşekkürler.
pm attım dostum.
-
Elinize sağlık. Project Wingman rar şifresi alabilirmiyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuboliko330Elinize sağlık. Project Wingman rar şifresi alabilirmiyim?
PM attım dostum
hocam nasıl aktif etcez yolunu söylermisiniz oyun dosyalarına attım ama oyun için langue de çıkmıyor türkçe
-
Dostum özel site diyor patlamış sanırım link.
-
quote:
Orijinalden alıntı: besiktas033Dostum özel site diyor patlamış sanırım link.
-
Hocam verdiğiniz linkte sıkıntı olabilir mi error veriyor size zahmet yardımcı olabilir misiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: yed20Hocam verdiğiniz linkte sıkıntı olabilir mi error veriyor size zahmet yardımcı olabilir misiniz
Şu an siteye girebilirsiniz sunucu taşınmış o yüzden bağlantı hatası oldu.
Çok Teşekkür Ederim Oyunun Başında Cidden Çok Eğlenmiştim Hikayesini Ve Ortamda Ne Oluyor Tam Olarak Anlayamadığım İçin Türkçe Yama Var Mı Diye Baktım Varmış Cidden Çok Sağolun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X