Şimdi Ara

Sinopluları nasıl bilirsiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün sinopu tanımıyorum ama tanıdığım sinoplular istisnasız yalancıydı, karaktersizdi, dedikoducuydu, çıkarcıydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda gittim.

İlgimi çeken şey köylü dahi olsa çok güzel türkçe konuşuyorlar. Tebrik ettim.

• Lancelooot kullanıcısına yanıt

• Allahın cezası bu Sinop kızları. İki tane kız arkadaşım olmuştu zamanında. Hemde birisinden ayrılınca diğeriyle tanışmıştım. İkisinin de adı, yaşı, memleketi aynıydı. İkisi de çok karaktersizdi. İkisi de aynı sonuçla bitti.

Allahın cezaları bak yine hatırladım senin yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Abiiiiii olaya bak .d
  • hic Sinoplu tanimadim galiba ya da tanidim da bilmiyorum, memleket sormayi sevmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen sinoplu olarak söylüyorum, insanları memleketine göre yargılamamak gerek tamam belli başlı yerler var önyargılı olunabilecek ancak benimde sinoplu arkadaşlarımda sıkıntılarım oldu ama önemli olan herkesin farklı bir birey olduğunu unutmamak
  • Lancelooot kullanıcısına yanıt
    Bu saydıkların tüm insanlığın ortak özellikleri.

• MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Evet sende de bende de var, ama baskın olarak o özellikleri mevcuttu ve genellediğimde diğer şehir insanlarından bariz farklı oluyor.Böyle gerçekleri gözardı edemeyiz.

• Simoplu kizlar guzel mi yoksa bana mi guzel geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    corumlu olmasam sakaryali olmak isterdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinopluların tek ortak özelliği sinoplu olması insanları genelleştirmekten bi bıkmadınız.
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt

• Karadenizin merkezidir nüfusun çoğu lazlar ve çerkezlerden olmaktadır. İlk akla gelen samimi ve agresiflikleri olsa gerek.. milliyetçi, inatçı, pratik zekalı, egoist, kolay kızan-kolay yatışan, bağırarak konuşan karadeniz şiveli insanlardır. Ünlü bir çok iş adamı ve kabadayı, mayfaların oradan çıktığı bilinir ve aldırma gönül türküsünün meşhur sinop cezaevinde yazılmıştır. Genel olarak müteahhitlik, kuyumculuk meslekleri yaparlar. Kendi memleketini her yerde aşırı överler vu gurur duyarlar kendi insanlarını kayırırlar akrabalık bağları sıkıdır gittikleri hiçbir yerde kendi topraklarında bulduğunu bulamayan tiplerdir. dünyanın en güzel yerine götürsen de benim memleketim benim memleketim diye aranır. Erfelek, Ayancık bu şehri temsil eden yerleridir Boyabat Sinopun ilçesi saymazlar nedeni boyata zamanında çok göç olmasıdır kafa olarak hıc bır sekılde benzemezler ve anlaşamazlar.

• Sinoplular kadar çıkarcı insanları kullanan esnafı şerefsiz ev sahipleri kadar aşağılık bir yer var kurban olsunlar bu şehre zerresini haketmiyolar çok da pasaklı cahil cesareti olan bir memleket kafa dinlemeye geleceksiniz burda kimseyle muhatap olmadan yaşayın dostum diyen bile seni tokatliyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca esnafa aşırı derecede pahalı İşine gelmezse internetten al İşine gelmezse başka yerden al diyor öğrencileri son derece sömürüyorlar asgari ücreti bir lütuf gibi görüp En aşağı 12-13 saat seni çalıştırıyorlar kendi içlerinde birbirlerini kolluyor gibi gözüküyorlar seni de seviyor gibi gözüküyorlar ama asla ve asla senin yabancı olduğunu her zerrede hissettiriyorlar yaklaşık iki buçuk yıldır buradayım Bir tane dürüst bir tane samimi ve bir tane tokatlamayan insan tanımadım maalesef şehir hayallerinizdeki gibi değil ama kafa dinlemek için birebir bir yer çok güzel bir memleket ancak Rüzgarı alışılmayan bünyeyi çok fena çarpıyor aylarca başarısı çekiyorsunuz bunları göze alarak Gelin ve motorunuz varsa dediğim gibi çok rüzgarlı çok temkinli sürmeniz gerekiyor trafikte de o kadar sandığınız kadar yol veren tipler değiller Hani bir de forumlarda öyle yazmışlar işte ışık olmayan yer İşte herkes birbirine yol veriyor alakası yok dediğim gibi üniversite olan ve sahil olan her yerde en az Antalya kadar pahalı sadece dediğim gibi Burası çok sıcak değil sıcak da olsa ben buradaki ev sahiplerini falan düşünemiyorum bu kadar soğuk senin olduğu halde bu kadar istismar ediyorlar ama bu sene beklenen olmadı inşallah Herkesin aklı başına gelir ama bizim milletimize dünyayı yıkasa akıllanmaz Allah hepsini ıslah etsin Sinop dediğim gibi kafa dinlenecek yer ama arkadaş dost edinecek bir yer değil bunları hesaplayıp ona göre gelin sonra benim yaşadığım gibi hayal kırıklığı yaşamayın Umarım aydınlatıcı olmuşumdur hepinizi Allah'a emanet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.