Bildirim
Sintel (2010)| 4K = 4096x1744p ÇÖZÜNÜRLÜK (2. sayfa)
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4K görüntüyü 1080p monitörde izlemek ve büyülenmek hangi aklın ürünüdür, ben çözemiyorum. -
-
Son kazik =4k -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Xperia Z 1'de falan açılır mı acaba?
Çok daha güçlü bilgisayarları zorladığına göre hiç sanmıyorum.
Konudaki yorumlar dikkatimi çekti de. Bu görüntü çok iyi vaoovvvv diyenlerin monitörleri nasıl acaba 1920x1080 üzeri herhalde, yoksa 4k değil 100k da olsa 1080p görüntüden fazlasını alamazlar. Yani indirdikleri 1080p ile 4k'nın pratikte hiçbir farkı olmayacaktır. Ne olur sistemi takılmadan açarsa sisteminin gücünü görür.
1200p monitörde izledim yani 4k değil.Ama film 4k olduğu için oyunlardaki köşe yumuşatmaya benzer bir etkisi oluyor ve daha pürüzsüz , daha yumuşak , daha detaylı bir görüntü ile karşılaşıyorsunuz.Bitrate değeri de çok yüksek.Bunun da görüntü kalitesine etkisi büyük.Gerçek kalitesini anlayabilmek için tabiki 4k bir tv lazım.
Bu arada benim eski 4çekirdek işlemcili pc klite codec pack ile filmi oynatabiliyordu.Şu an 6çekirdekli bir pc var.Yine aynı şekilde klite codec pack ile açıyorum.Filmi izlemek isterseniz son sürümü yükleyip bir deneyin.Az da olsa gpu da kullanıyor son sürümler.Bunun yanında vlc player da filmi oynatıyor.İşlemci kullanımı her ikisinde de çok yüksek.
Xperia falan bilmem de herhangi bir cep telefonunun kolay kolay çalıştırabileceğini sanmıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X