Şimdi Ara

sinyal gucu arttirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onceliile merhana degerli abimlerim ve arkadaslarim konuyu yanlis yere acmissam simdiden ozur dilerim
    size sorunu daha dogrusu merakimi dile getireyim. .

koyde oturdugumuz icin telefon zor cekiyor bir repeater alayim dedim ates pahasi alamam ogrenciyim butcem yetmez eger bu konu hakkinda bi bilginiz varsa yardim ederseniz sevinirim demek istedigim o ki telefon icin kucuk bi aparatla sinyal seviyesini arttirmak mumkun mu acaba yada bole bi cihaz varsa nasil alabilirim mu turden yazilar okumustum cunku ve aklima size sormak geldi umarim bi cozumu vardir simdiden tessekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyndurak

onceliile merhana degerli abimlerim ve arkadaslarim konuyu yanlis yere acmissam simdiden ozur dilerim
    size sorunu daha dogrusu merakimi dile getireyim. .

koyde oturdugumuz icin telefon zor cekiyor bir repeater alayim dedim ates pahasi alamam ogrenciyim butcem yetmez eger bu konu hakkinda bi bilginiz varsa yardim ederseniz sevinirim demek istedigim o ki telefon icin kucuk bi aparatla sinyal seviyesini arttirmak mumkun mu acaba yada bole bi cihaz varsa nasil alabilirim mu turden yazilar okumustum cunku ve aklima size sormak geldi umarim bi cozumu vardir simdiden tessekkur ediyorum

ilginç bi konu. köyde eyer sen gibi muzdarip insanlar varsa toplanıp hattın müşteri hizmetlerine bu durumu bildirirsen belki aparattan daha fazlasını yapmış olursun. hayrın dokunur
  • bu bir cozum degil ilginc olmasi daha guzel degisiklik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende takipteyim merak ettim, ilginç bi konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.