Şimdi Ara

Sinyal kalitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
25.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MEDYAMAXS

34 tane digitürk kannalrı vardır. yayın açıldı 18 nolu kanalda yayın geldi ise menüden kolay kurulum yapıp türksatdan tüm kanalların gelmesi sağlanabilir. eğer orada E 107-4 yazıyorsa gelmez merkezin yayını açması gerekir... GELEN teknik servisin yyınları aktif şekilde teslim etmesi gerekir.. yayınlar gelmedi ise genel merkezden teknik destek ve servis isteyin... bi de şikayet kayıdı açtırın servis elemanları ile ilgili...

"İşi bilenle bilmeyen bir olur mu?" demiş Peygamber.

Çok sağol, Allah razı olsun dediğini yaptım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEDYAMAXS

34 tane digitürk kannalrı vardır. yayın açıldı 18 nolu kanalda yayın geldi ise menüden kolay kurulum yapıp türksatdan tüm kanalların gelmesi sağlanabilir. eğer orada E 107-4 yazıyorsa gelmez merkezin yayını açması gerekir... GELEN teknik servisin yyınları aktif şekilde teslim etmesi gerekir.. yayınlar gelmedi ise genel merkezden teknik destek ve servis isteyin... bi de şikayet kayıdı açtırın servis elemanları ile ilgili...

Hocam son bişey daha soracaktım size. Ben Turksat üzerinden yayın alıyorum ve ulusal kanallar ile Bein Sports 1 HD haricindeki kanallar HD yayın değil. Mesela Discovery Science (hiç yok zaten) veya Nat Geo gibi kanallar HD değil. Bunun sebebi genel merkezin yayın vermemesi mi yoksa Turksatta bu kanallar yok mu? Bana kanalların olmaması saçma geldi, çünkü herkes Eutelsat üzerinden yayın alamaz, merkezi sistem kullanan evler var. Bu HD olayını nasıl hallederiz?

• -Predestination- kullanıcısına yanıt
    digitürk ilk olarak kendi uydusu eutelsatdan yayına başladı. daha sonra fazla izleyici toplamak için türksatdan başladı. bein ile biraz yeni yeni kanallar eklendi. imkanınız varsa eutelsata geçiş yapın. binanız merkezi sistem ise eutelsat varsa beklemeden genel merkezi arayıp geçebilirsiniz. anten size ait olup tek bir tv de izliyorsanız da çanak yönünü çevirterek daha fazla yayına ulaşabilirsiniz. daha fazla hd sinema. belgesel ve çocuk yayınına ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne DTsi kimse DTden bahsetmedi ki. Bizim çatıda 2 uydu var biri turksat biri hotbird.

Bu arada başka uydu alıcısı ile de denedim sonuç aynı E.R.W

Merhabalar onceki mesajinizda uyducunun gelip kontrol ettigini soylediniz,catida mi kontrol etti yoksa sizin daireye mi gelip kontrol etti?,

Sorun ya kablo da ya da merkezi sistemin bazi cikislari bozulabiliyor ya da onda.

Çatıdan kontrol etti. Acaba bize gelene kadar kabloda sorun olmuş olabilir mi?

Kablo hasarli olabilir,catida ki multiswitchde bos yer var ise kablonuzun yerini degistirin.Dedigim gibi buyuk ihtimalle kabloda sorun,daha dusuk ihtimalli multiswitchde.Deneme yanilma ile sorunu cozeceksiniz.

Sorunun sadece tek frekansda olmasına sebep olabilir mi bu ? Hani demek istediğim kablo da sorun olsa tüm frekanslar etkilenmez mi ? Yada switchde ?

Fox un sinyalleri daha zayıf diğer frekanslara göre,olabilir.İletimsizlikten en çok etkilenen zayıf frekanslı kanallardır.
    O zaman şöyle yapın trt hd paket ile halk tv nin durumu nedir?,türksatta ki en zayıf frekanslar bunlar.

TRT HDler hatta TRT 4K sorunsuz. Halk TV'yi de kontrol ettim. gayet güzel çekiyor. Ama her ne hikmetse FOX yok :)
    ne SD'si ne HD'si

• MEDYAMAXS kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar digiturk calisaniyim demissiniz de çatıya 90 lik çanak takıldı sinyal 75 kalite 70 iyi midir birde dt personel i cihaz da yanlış gösteriyor bizde kalite 80 gösteriyor cihazda diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinyal seviyesine nasıl bakılıyor ?
    kumanda da options ile denilmiş ama options yok benim kumandada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.