Şimdi Ara

Sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 ay önce VodafoneNet ten TürkNet e geçiş yaptım. Bu zamana kadar bir sıkıntım olmadı. Bu süre zarfında eski servis saglayicimin çektiği kablo üzerinden hizmet aldım. Fakat dünden beri kabloma sinyal gelmiyor.

Ankastreye baktığımda Turknet adıma yeni bir kablo çekmiş. Bu kabloyu evime çektim. Sinyal geliyor kabloya fakat kullanıcı adı ve şifremi yazarak internete bağlanamıyorum.

Sorun nedir acaba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk telekom dalavere yapıyor anlaşılan. Sağlam çalışan devreyi değiştirmek de neymiş? Sinyal gelip de giriş yapamıyorsanız port sorunu vardır. Eski kablonuzdan telefon sinyali geliyor mu? Türk telekom internet ve telefon devrelerini birleştirmeyi beceremiyor veya müşteriyi yıldırıp kendine geçirmek için bilerek yapıyor. Saha elemanını yakalamadan bu sorunu çözmek çok zor.
  • Bildigim kadariyla kablolari türktelekom cekiyor? vodafone kablo mu cekiyormus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

Bildigim kadariyla kablolari türktelekom cekiyor? vodafone kablo mu cekiyormus?

Tam kendimi ifade edemedim. Vodafone net zamanında turk telekom tarafindan çekilen kablo demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Türk telekom dalavere yapıyor anlaşılan. Sağlam çalışan devreyi değiştirmek de neymiş? Sinyal gelip de giriş yapamıyorsanız port sorunu vardır. Eski kablonuzdan telefon sinyali geliyor mu? Türk telekom internet ve telefon devrelerini birleştirmeyi beceremiyor veya müşteriyi yıldırıp kendine geçirmek için bilerek yapıyor. Saha elemanını yakalamadan bu sorunu çözmek çok zor.

Sinyal geliyor. Hatta eski kabloya göre hız değeri de daha yüksek. Ama eski kabloda hiç sinyal yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.