Şimdi Ara

Sinyal Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece Kanald ve Showtvde sinyal sorunu yaşıyorum diğer kanallarda herhangi bir sorun yok bunun nedeni ne olabilir? Digitürkü eutelsat üzerinden izliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator92 -- 12 Eylül 2014; 17:38:09 >

• Ben de star tv,kanal d,fox ve show tv de sizin bahsettiğiniz sorunu yaşıyorum.Çanak anten yeni,evdeki kablolama yeni.Ayrıca sinyal yükseltici de takılmış durumda.Servisle henüz konuşmadım ama sorunun benim tesisatımdan olacağını zannetmiyorum...
  • psleda kullanıcısına yanıt
    Sorun bende de var premier2 kanalında mozaiklenme, show hd de normal sd tayin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd kanallar sana gelsin kapsamında çıkmıyor , 300 lu yerlerinde ise sürekli hd -sd arası geçiş oluyor . Kapsamlı bir degisiklik -güncelleme yapıyor olabilirler

• Tv8 HD e38 e32 hatası verip yayın yok diyordu az önce normale döndü.

• Show, Fox, natgeo an itibariyle sd yayına geçmiş durumda bende. Diğer hd kanallarda da ciddi bir takılma sorunu göze çarpıyor...işin garip tarafı bir mesaj gönderip genel bir bilgilendirme yapmaktan bile acizler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkdaslar

bugun turksat uzerinden dt9101 decoder ile hd lig tv aktif ettirdim. Hd kanallarda asiri mozaiklenme var renkler birbirine girmekte. Genel sorunmu decoderdanmi kaynakli. Bayi humax 9504 decoder turksat uyumlu degil dedi dt 9101 verdi . Acaba degistrsemmi humax turksata uyumsuzmu dedigi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kan22 -- 12 Eylül 2014; 23:03:37 >
  • ?

• 22-30 arası kanallarda siyah ekran var bir haftadır.
  • 3 gündür sadece showtv ve kanald sd yayınlarında mozaiklenme oluyo sorunun nedenini bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.