Şimdi Ara

Sinyal tekrarlayıcı ve Ethernet kablo bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hey millet, umarım birisi bu konuda bana yardımcı olabilir. Ethernet girişli tplink tekrarlayıcım var. 100 MB hızım olduğu ve tekrarlayıcı/uzatıcıdan hız testlerinde yalnızca 20 MB alabildiğim için ana yönlendiriciye bağlamak için kablo satın aldım ve fiziksel olarak yönlendiriciye bağlayarak daha iyi hızlar elde edeceğim söylendi. Bağladım ve hız testi yaparken 90 MB alıyorum ancak yavaş ve tepkisiz olduğundan bilgisayardaki veya telefonumdaki interneti düzgün kullanamıyorum. Çalışması için ne yapmam gerektiğine dair bir fikri olan var mı? Teşekkür.https://vidmate.bio//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okllee -- 30 Eylül 2024; 21:16:46 >

• okllee O kullanıcısına yanıt
    2.4 GHz wi-fi kullandığını varsayıyorum kanal değiştirmeyi deneyebilirsin ama o banda boş kanal bulman zor. Sinyal-gürültü oranı dedikleri şey burada önemli işte.

Gidip wi-fi 5 tekrarlayıcı alıp gene kabloyla bağlayacaksın, tabii cihazın da aynı protokolü desteklemesi lazım. Mumkunse wifi 6 hatta 7 falan bul derim, tabii gene başlayacağını telefonun desteklemesi lazım aynı sekilde. ISSlerin verdikleri royterlar wi-fi 5 oldugu için 6nın frekans aralığında gürültüsüz yerler bulabilirsin, teorik olarak yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.