arkadaşlar benim i.cafem var 20 gün önce benim netim ağır diye adsl ye telefon ettik bizim modem adını ve şifresini oradan değiştirdiler ondan sonra bizim netimiz sürekli kopup ağırlaştı ve yeni robotic (en son çıkanını)aldık.Sonra tekrar telefon ettik adsl ye adamlar portumuzu 256 kb ye bağlamışlar bizimki 2048 di .şu an hızımız iyi ama sürekli netimiz kopuyo mesala 4-5 saat bir şey olmuyo sonra anlık kopmalar başlıyo modem ışığı yanıyor net kopup tekrar geldğinde msn ye giremediği oluyo hatta modemin aypisine bile giremiyoz.ve kopmalar 5 veya 10 dakikada bir oluyo.yardımcı olursanız sevinirim
yani proxi'yi bulamıyordur. ttelekomda problem var büyük ihtimal. (tahmin)
modemden kaynaklanıyor.. modem usb cıkışlımı ? bende de cift portlu bi modem vardı biri usb cıkıslı digeri normal. uc kisi ile paylasıuyorduk ama 5satte en az 20sefer gıttı geldi baglantı. sonra modemı degistim 4portlu usb yok. simdi canavar gibi calısıyor.. kopma sorunu yok..
4 potlu benim modem roboticin en son çıkanını en üstün modeliymiş
farklı modemle dener misin?bakalım aynı hatayı vercek mi?
bi önceki modemde de aynı şeyi yapıyordu.Yani o da denenmiş oldu.Modemin ayarında sorun olabilirmi.Robotic kulllanmayan bir arkadaş tahmini yollardan ayar yaptı.Yada telekomdan çünkü önceki modemde de aynı sorun vardı ama adamlar sorunu kabul etmiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme