Şimdi Ara

siparıs oncesi son lıste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seasonic SS-750AT 80+ Plus 750W

i5 2500k

msi p67a gd 65

hyperx 4 gb 1600mhz

samsung 103sj

asus 24b3st dvd-rw

hd 6950

ram sımdılık yeterlı dıye dusunuyorum yetersız kalındıgında bır 4 gb daha takvıye cıkılabılır
    ekran kartıda bıkac ay sonra crossfıre dusunuyorum

son durum bu 2 gune cıkıcam sıparısı

asagıdakı lınkte psu ve kasa bırlıkte daha ekonomık oluyo acaba onumu alsam psu su yeterlı olurmu

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-silverstone-700w-80-guc-kaynakli-kasa.html

• RAM'leri G.Skill RipJawsX 1333MHz CL7 4GB Dual Kit olarak degistirin. Yada 1.5v olan bir baska RAM de alabilirsiniz.

Kasa ve PSU'yu ayri alin, ilerde CF yapacaginiz icin daha saglikli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

RAM'leri G.Skill RipJawsX 1333MHz CL7 4GB Dual Kit olarak degistirin. Yada 1.5v olan bir baska RAM de alabilirsiniz.

Kasa ve PSU'yu ayri alin, ilerde CF yapacaginiz icin daha saglikli olur.

g skill ripjawsx 1600mhx ıle hyperx aynı fıyat aralarında nasıl bır performans farkı var

yada gskill ın ustunlugu hangı konuda(sadece bılmedıgım ıcın soruyorum)
  • SilverStone Strider Essential 700W 80+ yukarsdakı sısteme buda yeterlı olurmu acaba

kullanan varmı aranızda
  • Benim onerdigim RAM 1.5 volt, ve SB islemciler icin RAM'in 1.5v olmasi sistem sagligi acisindan buyuk onem tasir.

SilverStone Essential, SeaSonic SS-750AT kadar iyi bir PSU degildir (bundan kotu oldugu anlami cikmasin, ikisi de kalitelidir, fakat ikisi birbiri ile karsilastirildiginda SeaSonic daha kalitelidir), alt klasmana girer. CF dusunuyorum dediginiz icin 750W'lik bir PSU almaniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

Benim onerdigim RAM 1.5 volt, ve SB islemciler icin RAM'in 1.5v olmasi sistem sagligi acisindan buyuk onem tasir.

SilverStone Essential, SeaSonic SS-750AT kadar iyi bir PSU degildir (bundan kotu oldugu anlami cikmasin, ikisi de kalitelidir, fakat ikisi birbiri ile karsilastirildiginda SeaSonic daha kalitelidir), alt klasmana girer. CF dusunuyorum dediginiz icin 750W'lik bir PSU almaniz daha iyi olur.

hyperx te voltaj yazmıyo o kac volt?
  • HyperX'lerin cogu gibi cok buyuk ihtimal 1.65v
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.