Şimdi Ara

Sipariş verdiğim kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R daki indirimi fırsat bilip istediğim kitapları sipariş verdim. İşte listesi

Sipariş verdiğim kitaplar

• Bende sipariş vermeyi düşünüyodum ama diğer sitelerle karşılaştırınca fiyatların çok az indiğini gördüm.O yüzden Vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu da bedavaya getirmişsin.
  • Ya bende bu kampanyadan 1-2 gün önce sipariş vermiştim çok üzüldüm, kaçırdığım için.
    Hayırlı olsun iyi okumalar.
  • Vay, iyi denk getirmişsiniz.
  • @mrsmrc

Evet hocam iyi denk geldi, şans eseri karşılaştım indirime.

@İrem-

Üzüldüm senin için :( Ne kadar sık böyle kampanyalar oluyor bilmiyorum ama genelde tırnak içinde "pop-corn" kitapları indirime sokuyorlar. İstenilen. çok satılan kitaplar özel bir durum olmadıkça pek indirime girmiyor.

@iztuzu

Aynen dostum, son kitabıda (Kayboluş) birazda bu yüzden aldım zaten. 45 TL nin üstüne 7 TL kargo parası vermektense 3 TL daha ekleyip bir kitap almak daha mantıklı geldi.

@Dinh

Aslına bakarsa çok fazla kitap okuyan birisi değilim ve kolay kolay kitap beğenmem. Aklımda birkaç tane kitap vardı, D&R daki inidirimi görünce piyasa araştırması yapmadan, birazda aç gözlülükle sipariş ettim. Ama daha sonra başka sitelerdeki fiyatlara bakınca çokta uçurum olmadığını anladım. Umarım beğenirim, hepsini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

@mrsmrc

Evet hocam iyi denk geldi, şans eseri karşılaştım indirime.

@İrem-

Üzüldüm senin için :( Ne kadar sık böyle kampanyalar oluyor bilmiyorum ama genelde tırnak içinde "pop-corn" kitapları indirime sokuyorlar. İstenilen. çok satılan kitaplar özel bir durum olmadıkça pek indirime girmiyor.

@iztuzu

Aynen dostum, son kitabıda (Kayboluş) birazda bu yüzden aldım zaten. 45 TL nin üstüne 7 TL kargo parası vermektense 3 TL daha ekleyip bir kitap almak daha mantıklı geldi.

@Dinh

Aslına bakarsa çok fazla kitap okuyan birisi değilim ve kolay kolay kitap beğenmem. Aklımda birkaç tane kitap vardı, D&R daki inidirimi görünce piyasa araştırması yapmadan, birazda aç gözlülükle sipariş ettim. Ama daha sonra başka sitelerdeki fiyatlara bakınca çokta uçurum olmadığını anladım. Umarım beğenirim, hepsini.

Aslında böyle kampanyalarda indirim az olsada insanın alası geliyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle dostum. O kadar ucuz kitabı bir anda görünce kendimi kaybettim, "hepsi benim olmalı, hepsi kitaplığımda durmalı" psikolojisine girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Aynen öyle dostum. O kadar ucuz kitabı bir anda görünce kendimi kaybettim, "hepsi benim olmalı, hepsi kitaplığımda durmalı" psikolojisine girdim

Ben 200 liralık liste yapmıştım.Kendimi zor tuttum.Kitap görünce dayanamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.