Şimdi Ara

SİPARİŞ VERMEK ÜZEREYİM ACİL YARDIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tagan hem silverstonedan pahalı hem silverstone kadar iyi desteği yok hem de silverstone kadar kaliteli değil neden tagan alınsın ki ben anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

tagan hem silverstonedan pahalı hem silverstone kadar iyi desteği yok hem de silverstone kadar kaliteli değil neden tagan alınsın ki ben anlamıyorum

taganin destegi olmadigini simdi ogrendim bende diger forumlardan. yanliz suna katilmiyorum silverstone kadar kaliteli degil diyorsun.arkadasim silverstone 560 watt psu nun 12 dc ye verdigi amperi biliyormusun peki ? 18 amper veriyor. peki tagan 530 watt kac amper veriyor biliyormusun ? 33...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

tagan hem silverstonedan pahalı hem silverstone kadar iyi desteği yok hem de silverstone kadar kaliteli değil neden tagan alınsın ki ben anlamıyorum

taganin destegi olmadigini simdi ogrendim bende diger forumlardan. yanliz suna katilmiyorum silverstone kadar kaliteli degil diyorsun.arkadasim silverstone 560 watt psu nun 12 dc ye verdigi amperi biliyormusun peki ? 18 amper veriyor. peki tagan 530 watt kac amper veriyor biliyormusun ? 33...

Ne kadar yanlış biliyorsun
    Silverstone 2 kanaldan 18+18=36 amper veriyor dostum yani tagandan daha iyi..

• msn adresimi versem bir kac konuda yardimci olabilirmisin peki dostum sogutma vede psu konusunda ?
    glahad64@hotmail.com

• Ne kadar yanlış biliyorsun
    Silverstone 2 kanaldan 18+18=36 amper veriyor dostum yani tagandan daha iyi..

peki dostum 18+18=36 diyorsunda mesela ben 120 mm lik fan takicam 4 pinlik soketine direk 36 amper mi veriyor yoksa 18 mi ? o 18+18 olayi cozemedim.
  • Tagan ı tavsiye ederim.COk sessiz ve de stabil bir psu dur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.