< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sipay [ANA KONU] (42. sayfa)

-
-
Rossmann dan alışveriş yaptım, kozmetik değilmiş saymadı ve cashback vermedi 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube premium yillik plan yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rossman alışverişinde iyzico (%20 bayram kampanyası) + parolapara (%10 kozmetik) verdi.
Biliyorum teşekkür ederim ilginiz ve yanıtınız için. Sipayın saçmalığını dile getirmek istemiştim sadece. Rossmann ı kozmetik saymamasından bahsediyorum
yıllık yok ama aile alabilirsiniz örnek aile 160 tl
toplam hesap sahibi ve 5 kişi eklersiniz 96 tlsi iade oluyor 64 tl gelir ayda 6 kişi.
-
Sipayda üye olurken NFC istiyormu arkadaşlar ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kimlik doğrulama esnasındaquote:
Orijinalden alıntı: Ua-87
Sipayda üye olurken NFC istiyormu arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 31 Mart 2025; 17:21:33 >
Tamamdır sağolun
Geçen ay NFC olmadan devam et kısmından hesap doğruladim. Kimlik ön arka resim, nvı kodu , göz kirpmali kısa video doğrulama ile onaylı hesap oldu.
Fiziki kart basvurusunda bulundum. agt kurye ile 1 hafta da şık bir kart gönderildi.
Kart ile ATM lerde masrafsız para yatirilabiliyor.
Çekim işleminde %1 kesiyor. ( Ibana gönderince masrafsız)
Papara ve Vodafone pay NFC istiyor maalesef, bir arkadaşımdan yaptım.
Paycell henüz yapmadım
Bir deneyeyim yinede sağolun.Bu Amazon indirimliyniş galiba onun için kullanmak istedim.
Spotify bi türlü ödeyemedim bakiye de var içinde neden böyle yapar, önceki aylarda hiç yapmamıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
youtube %60 indiirmi devam ediyor mu acaba ?
-
evet
-
7.4 milyar dolar diyor, kim kullanıyor aga bunları ??
6 milyon bireysel üye, o parayı o kişilere bölsen adam başı 50 bin tl 'lik işlem demek.
hadi işyerini de katayım desen, o kadar işyeri nasıl buldu, Türkiye'de toplam 2-3 milyon işyeri var ama döner ekmek dükkanı sipay kullanacak değil, komisyon oranı düşük olduğu için anca startup şirketler kullanabilir diye tahmin ediyorum.www.linkedin.com
#sipay #seriesb #fintech #yatırım #büyüme #i̇novasyon #gömülüfinans… | Sipay | 40 yorumhttps://www.linkedin.com/posts/sipaycomtr_sipay-seriesb-fintech-ugcPost-7315321400297238529-b347?utm_source=social_share_send&utm_medium=member_desktop_web&rcm=ACoAAANLMQwBJbvRs817XwMahw0a9APb9iOh40k
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Param olma yolunda ilerliyor...
Hep"Sipay" ve Tıkla Gelsin altyapısı kendilerinin diye biliyorum...
Kimlik doğrulama için çipli kimlik kartı arzuladıklarından kullanamıyorum...
Temu, Hepsiburada gibi yerler yeter de artar.
-
Hava civa
-
merhaba dostlar hala yemek uygulamalarından iade geliyor mu? Trendyol yemek harici deneyen yada bilgi verecek olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X