Şimdi Ara

SIRADA NE KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden hep planlamıştım. Bir işe girince önce EV SİNEMA SİSTEMİ kuracağım. Sonra OYUN SİSTEMİ kuracağım ve eve SPOR ODASI yapacağım demiştim. Şu anda bu emellerime ulaştım ve çok büyük bir boşluğa düştüm sanki şuana kadar bunları yapmak için çalışmışım gibi gelmeye başladı. OYUN SİSTEMİNİ bitirdikten sonra uzun süre başından kalkmadım ama şuanda arada sırada açıyorum. SPOR ODASI kurdum en başta herşey çok güzeldi ne güzel bak bunuda başardım diyordum ama şuan sadece duruyor malzemeler öyle. İnsanoğlu birşeye ulaşınca hep değerini kaybediyor. Kendime başka bir hedefte koyamıyorum şuan bir bunalım dönemine girmiş gibi bulunuyorum. Sizce bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım.

• artik olebilirsin
  • aga sen bildiğin zenginsin sizin de derdiniz bunlar işte yapacak bir şey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ne zenginliği ilk defa kendi paramı kazanıyorum hep hayalini kurduğum ev dizaynını kurdum ve ailemin durumu olmadığı için alamadığım şeyleri elimden geldiğince 9 ay içinde bitirdim
  • hocam artık kendinize satın alınacak hedefler koymayın derim

mesela spor odasını kullanarak sağlam bir vücut hedefi koyun

ya da sinema salonunda altyazısız ingilizce film izleyebilecek seviyeye gelicem bir gün diyin kendi kendinize
    bu tarz şeyler yani sahip olduğunuz şeylere değilde direk kendinize yatırm yapın derim ben

bunlar hem daha zordur hem ulaşması daha uzun sürelidir ama kesinlikle tatmin edicidir sonuçları alınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler17

Aga ne zenginliği ilk defa kendi paramı kazanıyorum hep hayalini kurduğum ev dizaynını kurdum ve ailemin durumu olmadığı için alamadığım şeyleri elimden geldiğince 9 ay içinde bitirdim

bi hikaye vardı bir koç bi lise takımını alıp şampiyon yapıyordu adamın hayattaki tek amacı o oldugu için millet kutlarken bu gidip kafasına sıkıyordu kendine daha büyük hedefler koy olup biticek şeyler değil yaşanıcak şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

aga sen bildiğin zenginsin sizin de derdiniz bunlar işte yapacak bir şey yok

doğru demişsin eksileyenler olayı anlamamışş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedim ya hedef koyamıyorum şuanda o boşluğu nasıl atlatabilirim onu düşünüyorum sadece. Birde önceden almak benim için zor bir eylemdi özellikle ailemle birlikte yaşarken, şimdi kendi ayaklarım üstende durabiliyorum hem onlara maddi olarak yardım ediyorum hem kendim maddi özgürlüğümü yaşıyorum ama dediğim gibi eskiden hep içimde kalmıştı arkadaşlarımın evindeki ps2 ler ps3 ler hep onlara özenmiştim onun için aklımda sadece maddiyat vardı
  • Oyun sistemini bana ver,sen tekrar kurmaya uğraş knk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün mal varlığını bana bağışla sonra Kendine yeni bir hedef bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba varmı bırtane yazlık al :D

spor odan ıyımıs ama ıs sende bıtıyor cabuk sıkılıyorsun sanırım
  • araba almayı düşünüyorum ama 1 2 ay daha aileme yardım etmem gerek belki sonra araba alabilirim yada dil öğrenmek daha cazip gelebilir bana belki bir yurt dışı gezisi emin değilim bugün bunu isterim yarın başka birşey isteyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

artik olebilirsin

Nick mesaj uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.