Şimdi Ara

Sıralama Kaç Bine Çekerim Mimar Adayı Ablanızdan Tavsiye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ygs 1 10617 mf4 4500 e çekmek istiyorum lys temelim sağlam fakat obp düşük 86 diploma notum oluru nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgtspnr

realist olmak istiyorsan yine 15 k yı hedeflemen lazım eğer 25i hedeflersen 25 bile gelmez. ama 15 için çalışırsan zaten anca 25 gelecektir bilmem anlatabildimmi

Keske 15 gelse ama cok zor :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezgtspnr kullanıcısına yanıt
    Biraz zorluyorsun gibime geldi arkadaslari da bi sorayim kendimi dedim . 3 sene once ygs 1 22k idi,10k ya cektim,insaat muh okuyorum suanda. Eger ki su tarihin en zor mati denilen mati olmasaydi net 5k idim de sanssizlik iste. Herkese iyi calismalar,lys ygs gibi nankor degildir ne kadar calisirsaniz fazlasiyla alirsiniz.Kolay gelsin simdiden

• Adettendir.
    Merhabalar ezgi hanım tanışabilir miyiz ?
  • Ygs1 700k
    Mf4 170k
    ???

• Mimarlık 4. Sınıf birisi olarak söylüyorum; mimarlık çok zor bir meslek. Okuması zor, çalışmasıda zor. Hayal ettiğiniz gibi olması için ya teknik üniversiteden yada güzel sanatlar fakültesinden mezun olmalısınız. Mezun olup tüm gününüzü bilgisayar başında AutoCAD de geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Hiperaktif birisiyseniz tavsiye etmem.

• ygs 2 255k ygs 1 299 k bunu 75 80 bine cekebilirmiyim veya gecen sene 80 k ile kapayan kocaeli otomotiv müh bu sene kaçlâ kapatir

• Ygs siralama 25 k hedef discilik aslinda hedefledigim yer gecen sene bu siralama ile kapatmis ama su an cidden saglam calisiyom ve iyi bir temelim var lys adina. sence sıkı bir calisma ile ne kadar cekebilirim sonuc iyi gelince zaten hayal dedigim universite olabilir belki ;)

• yeni üye olunmuş, video yeni konulmuş. Güzel reklam.
  • YGS5 900K kaç olur ? Üniversite okuyorum amacım TM'den 270-280 puan almak okul puanıyla.
  • üni okuyorum,bu sene okuldan tam puan geleceği için hadi bir gireyim dedim ygs-5 25k geldi önümüzdeki sürede çalışsam 4k'ya çekebilme imkanım var mı acaba
    Tahmini yapabileceğim netler 36 Mat / 15 Geo / 45 Edebiyat / 16 Coğrafya
  • Ygs1-5k mimarlığın okuduğun ünide önemi var mı
    Obp 41 odtü veya itü tutma ihtimali nedir veya başka önerebileceğin başka bi şey

• Ygs1 57k mf4 25k olur mu olursa nasıl

• Merhaba ezgi hanım wp verirseniz özelden konuşuruz bu konuları

• Hangi unidesin :D ?

• ygs1 180k hedefim mf4 90-100 aralığında olmak
  • 264 k kaça çekerim

• Arkadaşlar çok fazla yorum gelmiş ben bu kadar beklemiyordum ama ortak payda olarak gördüğüm bir şey var ki ders çalışma açısından eksikleriniz var. Programınız falan yok bunlar yapmış ona bi bakın.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLdmRddBCm36oblmrAgO_20wFcbRbfOXQY

Zaten kaç binden kaç bine çekebilirsiniz onunla alakalı olarak da ilk attığımda var bi de şunu söyleyeceğim ben de kanal açmak istiyorum tabii bunu buradan sormak saçma ama sizce bi kız ne üzerine kanal açmalı makyaj falan mı bunun için ayrı bir konu açacağım.

Size tavsiyem programlı çalışın benim çevremdekiler 300 binden 70 binlere girdiler. TM de çekenler daha çok oldu mf den de çok sıkı çalışanlar çekti ben de onlardan biriydim.

Mimarlığa gelince evet çok zor bir meslek özellikle staj maksadıyla gittiğim şirketlerden öğrendim bunu.
    Tek tek şu anda cevap veremiyorum müsait değilim ama hepinizin sıralamasını müsait bi zamanımda inceleyip cevap vericem arkadaşlar.

• ygs1 145k lys matematikten integral bide türevin yarısı kaldı 50kya cekebilir miym?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.