quote:Orijinalden alıntı: Giallorossi! quote:Orijinalden alıntı: emma morley quote:Orijinalden alıntı: caga_ Ygs 5 10k idi mat 42 geo 24 edb 45 cog 17,75 Açıya göre tm1-2 434. Diğer puanmatikler 8-10 puan daha az hesaplıyor. obp 49,5 - aobp olursa 55 civarı bir şey bekliyorum. tm1 ve tm2 sıralamam hakkında fikriniz nedir? Odtü işletme ve Ankara Hukuk gelme olasılıkları nelerdir? Kesin gelir mi? ankara hukuk gelme ihtimali yüksek bence Okul puanından Gs İşletmeye bile kapak atabilirsin. Aynı durumdayız benim obp 45, aobp 48 civarı, Gs İktisat gelsin günde 5 vakit namaz kılacam Şaka bir yana 5 vakit namaz zaten farz aç kalsan bile.Haksız mıyım?
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk quote:Orijinalden alıntı: Giallorossi! quote:Orijinalden alıntı: emma morley quote:Orijinalden alıntı: caga_ Ygs 5 10k idi mat 42 geo 24 edb 45 cog 17,75 Açıya göre tm1-2 434. Diğer puanmatikler 8-10 puan daha az hesaplıyor. obp 49,5 - aobp olursa 55 civarı bir şey bekliyorum. tm1 ve tm2 sıralamam hakkında fikriniz nedir? Odtü işletme ve Ankara Hukuk gelme olasılıkları nelerdir? Kesin gelir mi? ankara hukuk gelme ihtimali yüksek bence Okul puanından Gs İşletmeye bile kapak atabilirsin. Aynı durumdayız benim obp 45, aobp 48 civarı, Gs İktisat gelsin günde 5 vakit namaz kılacam Şaka bir yana 5 vakit namaz zaten farz aç kalsan bile.Haksız mıyım? Haklısın da kaç kişi 60 yaşından önce yapıyor?
quote:Orijinalden alıntı: Giallorossi! quote:Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk quote:Orijinalden alıntı: Giallorossi! quote:Orijinalden alıntı: emma morley quote:Orijinalden alıntı: caga_ Ygs 5 10k idi mat 42 geo 24 edb 45 cog 17,75 Açıya göre tm1-2 434. Diğer puanmatikler 8-10 puan daha az hesaplıyor. obp 49,5 - aobp olursa 55 civarı bir şey bekliyorum. tm1 ve tm2 sıralamam hakkında fikriniz nedir? Odtü işletme ve Ankara Hukuk gelme olasılıkları nelerdir? Kesin gelir mi? ankara hukuk gelme ihtimali yüksek bence Okul puanından Gs İşletmeye bile kapak atabilirsin. Aynı durumdayız benim obp 45, aobp 48 civarı, Gs İktisat gelsin günde 5 vakit namaz kılacam Şaka bir yana 5 vakit namaz zaten farz aç kalsan bile.Haksız mıyım? Haklısın da kaç kişi 60 yaşından önce yapıyor? Bence tek sorunda burada.Namaz kılıp şükreden insanın kafası rahat olur.İstediğini zaten elde eder etmezsede vardır onda bir hayır düşüncesi.