Şimdi Ara

Sıralama yardım..!!!! ege üniversitesiii sanat tarihiiii için yardımmm !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yorum yapın lütfen çook büyük korku var içimde :((((((
  • LYS Sözel sınavına girmeyen MF ve TM öğrencilerinin sözel puanları hesaplanmadı.Geçen sene girmemelerine rağmen hesaplanıyordu ve ilk 100 binde,on binlerce fazla (bu seneye nazaran) TM ve MF öğrencisi vardı.
    Bu sene ayrık sıralama yapıldı mümkün olduğunca bölüme özel.

Yani o nedenle sıralaman aslında sandığın gibi değil.Bu nedenle 'ÇOK ZOR' diyorum FAKAT pek tercih edilen bir bölüm olmamasını göz önüne alırsak ve benim kafamdaki sıralama seni çok fazla geriye atmazsa,ucu ucuna da olsa girme şansın var.Takipteyim,bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

LYS Sözel sınavına girmeyen MF ve TM öğrencilerinin sözel puanları hesaplanmadı.Geçen sene girmemelerine rağmen hesaplanıyordu ve ilk 100 binde,on binlerce fazla (bu seneye nazaran) TM ve MF öğrencisi vardı.

Yani o nedenle sıralaman aslında sandığın gibi değil.Bu nedenle 'ÇOK ZOR' diyorum FAKAT pek tercih edilen bir bölüm olmamasını göz önüne alırsak ve benim kafamdaki sıralama seni çok fazla geriye atmazsa,ucu ucuna da olsa girme şansın var.Takipteyim,bol şans.

hocam benim sıralamam 24k, ts-2 de en son 27k ile alan bölüme girme şansım var mıdır? 27k 0,12li sıralaması, 0,15li sıralaması 34k.
  • quote:

LYS Sözel sınavına girmeyen MF ve TM öğrencilerinin sözel puanları hesaplanmadı.Geçen sene girmemelerine rağmen hesaplanıyordu ve ilk 100 binde,on binlerce fazla (bu seneye nazaran) TM ve MF öğrencisi vardı.

hocam zor diyonuz demek.peki 10.000 aşağımda ki anadolu üniversitesi sanat tarihi gelir mi?o kadar büyük kayma olur mu?
  • Kardeşim nasılsın,durum nedir ?
  • quote:

Kardeşim nasılsın,durum nedir ?

anadolu üniversitesi sanat tarihi geldi hocam. 2.tercihimdi.teşekkür ederim ilgi ve alaka için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm3tow

quote:

anadolu üniversitesi sanat tarihi geldi hocam. 2.tercihimdi.teşekkür ederim ilgi ve alaka için.

Hoşgeldin dostum bizim üni iyidir iyi. hele kampüsü on numara
  • quote:

quote:

Çok daha iyisi gelmiş.Türkiyenin en şık Üniversitesi.Kariyerinde ve eğitim hayatında bol şans.
  • quote:

quote:

quote:

Çok daha iyisi gelmiş.Türkiyenin en şık Üniversitesi.Kariyerinde ve eğitim hayatında bol şans.

çok teşekkür ederim.hayatınızda sağlık ve mutluluk eksik olmaması dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessaka

quote:

quote:

Hoşgeldin dostum bizim üni iyidir iyi. hele kampüsü on numara

teşekkür ederim hoşbulduk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.