Şimdi Ara

Sıralamalar konusunda çok beklentiye girmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2022'de girdim, çoğu kişi fazla umutluydu, sınav bana çok basit gelmişti lakin forumdakilere kanıp beklentiyi yüksek tuttum. Bilkent EE mi yazsam ODTÜ Ceng mi diye düşünüyordum, en kötü ODTÜ EE yazarım demiştim. Hatta bu bölümlerden bi sürü kişiyle konuştum. Sonuç olarak şu anki okuduğum yeri biliyorsunuz 

mesela konulardan birinde şunu yazmıştı elemanın biri

"2020 çok basit bi sınavdı bu seneki ayt fen kat kat zordu emin ol 2020 gibi gelmez trolleri engelle geç"

Sonuçlar açıklanınca şoka uğramamak için kendinizi hazırlayın.

kişisel görüşüm: 2023x0.85

• hocam tamam sen en bilkentsin tamam ctis en iyisi sal artık anladık 2023*0.85 2022ye de girdin 2024e de tamam sensin sal artık ya dakika başı

• Bilkent ctis gelmiyo o halde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt

konunun ctis ile alakası yok, demagoji yapma.

• 2 binden alacak bence, yani o sıralama ödtü ee yazılır, he o kadar kasıntı dersle uğraşmayayım güzel burs alayım, iş imkanım bol olsun ama bölümün prestijinin düşüklüğü (odtü ee'ye göre) çok önemli değil diyorsanız yazabilirsiniz.

• Gelmiyo zaten

• netler nasıl

• 105.5 tyt 71.25 ayt bekliyorm inşallah. Hayirlisi bakalim, zaten tıp düşünüyodum normalde.

• 6.5k gelir

sbü hamidiye hayırlı olsun.

• yok yaav 32 k gelir mezun hayırlı olsun çok arttı öğrenci kalitesi 1990dan beri her sınava girerim 75 ayt 115 tyt ilk 10 kyı kapatır   

kardeşim çocuk avutmuyoruz burada, netlerini söyle bakayım.

• kardeşim benim avutulmama gerek yok ki ösymde çalışmadığına göre senin tahmininin de pek bir önemi yok 17sinde zaten belli olacak bilkentin fedaisi kardeşim  

ösym'de çalışan da bilemez ki. tahmin yapıyoruz burada, abartma. sadece beklentiyi yüksek tutmayın, aksi takdirde çok yıkıcı oluyor 

• hocam benim bir beklentim yok ben keyfi girdim sınava sadece gerçekten beklentisi olan uçta olan insanlar var adamlar zaten bunalmış sürekli 2023 * 0,85 yazmanız iyice morallerini dağıtıyordur. Bırakın im neye inanmak istiyorsa inansın  

• Bu arkadaşı kale alacağınıza zar atın doğum yılınızla çarpın daha isabetli gelir  

• urfakebap kullanıcısına yanıt

Derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amanallahim2 kullanıcısına yanıt

Sen bakma bunlara. 2 sene önce Forumdakilere göre odtü ceng’e giriyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.