Şimdi Ara

Sıralamalarda sürprizler olur mu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yükselemez diyorsun ama bu sene yaşanacak.
  • akıl var mantık var türkiyedeki sayısal sıralaması olarak en yukarıda olan 2 bölümün de yükseleceğini iddia ediyorsun sınavda herkes aynı anda 1 üniversiteye yerleşebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üat sıralardaki mi? diplerdeki tıplar da dahil mi mesela kafkas tıp 19700 den nereye çeker tahmini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam peki popüler olmayan ve 40k bandındaki mühendisliklerde ileri bir oynama olmaz değil mi?

• 20k içindeki diğer bölümlerin sıralaması düşecektir. Belki diş sabit kalır ama yapay zeka hariç diğer mühendislikler ve temel bilimler geriye gidecek.
  • hocam TM misiniz? Dişin sabit kalma ihtimali de yok kontenjanları çok arttı çünkü ilk 5k da çok oynama olamaz matematiksel olarak imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B59F3A8 -- 19 Ağustos 2020; 15:34:4 >
  • nowaybat.x34 N kullanıcısına yanıt
    EE falansa çok oynamaz ama inşaat, makine veya kimya gibi mühendisliklerde çok ciddi gerileme olmasını bekliyorum.
  • Mazestraw kullanıcısına yanıt
    Minimum 3 Maksimum 5
  • Yok sayısalım hocam. İlk 20k içinde yer alan dişlerden bahsettim yoksa geri kalan dişlerde çok ciddi gerileme bekliyorum. İlk 5k içindeki top üniversiteler hariç oynama olacaktır. TOBB, Özyeğin gibi üniversitelerin mühendislikleri yükselecek, bu sene Hacettepe CENG 6k ile alamasını bekliyorum.
  • emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    O aralıktaki Erzincan, Adıyaman ve Kars gibi şehirlerin tıpları gerileyebilir. Ben 21,5k'ya kadar gerileme olmasını bekliyorum ama üst sıradaki tıplar aradaki makası bir miktar açacak özellikle 13k'dan sonraki tıplarda gerilemeler yaşanabilir.
  • anladım ben 20k içinde diyince boun ceng’i de dahil ettiğini düşündüm o yüzden ikisi de aynı anda yükselemez dedim ama yine de ben ceng için kesin yükseliş tıp için 10-20k arasında 500 civarında düşüşler ilk 5k içinde de 200 civarında düşüş (5k ise 5.2k gibi) bekliyorum cenglerde kontenjan artışı ilk 5k içinde tıplara göre fazla ve top ünilerin cengleri boş kalmayacaktır yeni açılan okullar da var

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.