Şimdi Ara

sıralamam 14.bın hukuk ıstıyorum tercıh lıstem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.marmara hukuk
    3.ist iö
    4.marmara iö
    5.hacettepe
    6.konya selçuk
    7.kocaeli
    8.....
    beyler bundan sonra erciyes akdeniz dicle süleyman demirel uludağ yalova eskişehir yıldırım beyazıt inönü var sızce 8.den ıtıbaren nasıl dızmelıyım??saolun...

• konya selçuk hayırlı olsun

8.den sonrasını da hangisini daha çok istiyorsan onu yukarı yazarak diz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizkopat33 -- 28 Temmuz 2012; 1:43:56 >
  • ya acıkcası bende oyle dusunuyorum da bazıları da dıyor kocaelını koy oraya cunku o sıra cok onemlı veya baska bır yerı mı koymalıyım buyuk ıhtıma o sıra gelecek ıstanbul vrupada oturuyorum.
  • Aynı sıralama, aynı liste (marmara olsa ya keşkee)
  • cıddı olamazsın vallahı bende marmara ıo dıyoru baska bırsey demıyorum hacettepe de olabılır sıralaman kac:)
  • 14k ile illaki bir hukuk fak.ne yerleşirsin bence hangisini daha çok istiyorsan onu yukarıya yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurryup

cıddı olamazsın vallahı bende marmara ıo dıyoru baska bırsey demıyorum hacettepe de olabılır sıralaman kac:)

14.900 civarı benimki, marmara hala bir umut, hacettepe için keşke gelse diyorum oturduğum yere çok yakın çünkü, olmadı ver elini konya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kocaeli hukuk nasıldır arastırdın mı?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurryup

kocaeli hukuk nasıldır arastırdın mı?=

Bir yakınım ordan mezun oldu ve kocaeliye yerleşti şimdi avukat orada, o çok mumnundu şehri de seviyordu. Ama sen araştır eğer yazacaksan...
  • bende kocaelı ıle konya arasında kaldım hangısını one yazsam o gelecek buyuk ıhtımal :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.