Şimdi Ara

SIRALAMASINDAN ÇOK GERİDE YERE GİDECEK VAR MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
5.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 52k ile Bilkent %50 ctis gibi duruyor. Sıralama 200k'nın altında idi yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onlara bir lafım yok onlar yönetici olmak istiyorlar hem odtü için bilgim yok ama boğaziçinde yönetici çıkıyor ben mühendis olmak istiyorum
  • grandout kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği'nin İngilizce kısaltması. Pc müh yazıp linç yemek istemedim. Ben İYTE, Yaşar, 9 Eylül, Ege yazdım. Hepsi bilgisayar. Sene başı da demiştim kendime zaten YGS iyi gelirse İTÜ için geşmezse İYTE için çalışırım diye.

• tncga kullanıcısına yanıt
    Hocam İYTE için çalışırım demişsiniz neden peki?Ayrıca İzmir de mi ikamet ediyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10K dan 21K yere gitmemek için bölüm tercihimi değiştirdim 13K siralamasi olan bir bölüme gireceğim muhtemelen.

• grandout kullanıcısına yanıt
    Evet İzmir'de yaşıyorum. Teknik üniversite istiyordum o yüzden orayı tercih ettim. Bir de malum sıralamalar çok değişik hemen baya bir fark oluşuyor.

• tncga kullanıcısına yanıt
    Ben tercih yaptıktan sonra gelmesin diye dua etmeye başlamıştım.Umarim İstanbulda bir üni gelir

• 240 kdan 340 klık yer yazdım (meslek lisesi pişmanlıktır)

• 4.9k ile omü diş yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: NothingMan76

Astigmatın derecesi sorun değil fakat malesef miyoptan dolayı sağlık lisansı alamazsınız evet.

Hocam yanlış biliyorsun. Tam emin değilsen lütfen yorum yapma, arkadaşın da hevesini kırma. Miyop için göz 6'ya kadar kabul ediliyor.
  • ktnu99 K kullanıcısına yanıt
    Bilkent bilgisayar mı?

• 11k yım 14k lık yere gitcem benimki sayılmaz sanırım 😆

• interneto07 kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin de böyle emin konuşuyorsun ? Ben bu sektörün yıllardır içindeyim öyle gelip kafana göre sallayamazsın. 2 göz toplamı 6dır sınır tek göz 3tür. Ayrıca iki göz farkı 1.50yi geçmemelidir. Öyle oradan buradan duyduğunuz şeylerle milleti kandırmayın. Bizzat sağlık testine girmiş birine yanlış biliyorsun demek nasıl bir cahilliktir ?

• Sayılmaz ban

• quote:

Orijinalden alıntı: NothingMan76

Sen kimsin de böyle emin konuşuyorsun ? Ben bu sektörün yıllardır içindeyim öyle gelip kafana göre sallayamazsın. 2 göz toplamı 6dır sınır tek göz 3tür. Ayrıca iki göz farkı 1.50yi geçmemelidir. Öyle oradan buradan duyduğunuz şeylerle milleti kandırmayın. Bizzat sağlık testine girmiş birine yanlış biliyorsun demek nasıl bir cahilliktir ?

Sen nasıl bi çelişkisin ya?? İlk mesajında miyopi pilotaj için engel derken şimdi sınırlarını söyleyiveriyorsun. Sen bence yazdıklarını bir oku 5-6 kez. Sonra bir daha yaz. JAR FCL-3'ü oku bi araştır sonra sektör içinde olmaya bak.

• interneto07 kullanıcısına yanıt
    Asıl sen okumayı öğren, adam orada 3,50 miyopum var diyor. Matematiğin var mı bilmiyorum 3.50 demek 3ten büyük oluyor ??

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.