Şimdi Ara

SIRALI LPG SİSTEMLERİNDE MARKA VE FİYATLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç düşünmeden zavoli türkiye tek distiribütörü polaris lpg ye gidin.
    0 232 458 53 73

istediğiniz kadar araçtan referans alabilirsiniz
  • italyan sistemlerden şaşmayın

karbüratörlü için yerli olur ama sıralı da su an için daha zaman var
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Atiker için 1200 ytl /10 taksit yapıyorlar.
  • tespit ettiğiniz sakıncalar nelerdir yerli kitlerde zavolide elektrik kabloları kesiliyormu yoksa soketlimi??
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

italyan sistemlerden şaşmayın

quote:

• Ben atiker sistemi arabama taktırdım. Arabam benzinli halinden farksız tek farkı deposuna gaz koyuyorum artık. Atiker olmasada sizin dediğiniz gibi italyan bir marka olsaydı ödediğim fazla para haricinde şuanki durumumdan farklı olan ne olurdu? Birde Atikerin yerli olup Türkiye'de üretilmesi bence pozitif bir özellik. En azından muhatapın en sonunda bir fabrika. İthalatçı firma değil. İthalatçı firma heran değişebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

italyan sistemlerden şaşmayın

quote:

• merhaba

ben 2005 1.6 hundai aracıma italyan emmegaz taktırdım km de 133 yakıyo ve performans süper tavsiye ederim memnunum.
  • Emmegaz nasıl italyan anlamadım?

Adı buram buram yurdum kokuyor

Az önce baktım harbi İtalyanmış.

(Sahibi TÜrk olabilir mi )

Emme . Emiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 5 Nisan 2007; 21:03:53 >
  • EVET DOĞRU İTALYAN EMMEGAZ hem sessiz çalışıyo şıkırtı yok direkt gazdada çalışabilen tek sıralı sistem araç içinde hiç enjektör sesi yok.
  • Direkt gazda çalışabilme hakikaten güzel bir özellik. Diğer markalarda benzininiz biterse arabayı çalıştıramıyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: kyzgunes

EVET DOĞRU İTALYAN EMMEGAZ hem sessiz çalışıyo şıkırtı yok direkt gazdada çalışabilen tek sıralı sistem araç içinde hiç enjektör sesi yok.
  • en iyisi brc markadır...fiyatlar 1700-2000 ytl arasıdır..

quote:

Orjinalden alıntı: ali.demirtas

Merhaba.1998 Honda Civic 1.6 İES aracıma sıralı sistem LPG taktırmak istiyorum.
    Marka,performans ve fiyat bakımından bilgilendirirseniz sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Öncelikle hammadde ile ilgili olarak bu ifadeleri kullandım. Elektrik aksamı soketli olarak geliyor. Fakat sistemden elektrik almak için kablo kesiliyor. özel birleştirme aparatları ile birleştiriliyor.
    Dikkat edilmesi gerekn en önemli özellik enjektör açma kapama hızlarıdır. Maalesef su an yerli ürünklerimizde bu süre iyi değil
  • malmeze kalitesi olarak tartarini brc zavoli iyi markalardır. Fakat full grup çalışan ürün zavolidir.
    Asıl dikkat edilmesi gereken husus montaj yaptıracağınız yerdir. tse belgeli yerlere gitmeye özen gösteriniz
  • ALINTI : Dikkat edilmesi gerekn en önemli özellik enjektör açma kapama hızlarıdır
    USTA İYİ DİYORSUN AMA ATİKERDE enjektörler valtek yani tartarinini aynısı peki yerli ne kaldı voltranmı oda ithal yanılmıyorsan haa yerli isede şaşırmam çünki çok şikayet var aldesa kendi başına yol alıyor büyük hedefleri falan yok tıngır mıngır gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 10 Nisan 2007; 21:41:47 >
  • arkadaşlar 1.6 bir araçta benzin ile lpg tüketimleri açısından bir karşılaştırma yapacak olsak nasıl fiyatlar karşımıza çıkacak .ayrıca sinopta sıralı sistemi nerede yaptıracağız
  • burada bir arkadaşımız emmegasın sahibi ni türk zannediyor

http://www.emmegas.lt/?stat=about

adı medaro landi
    arkadşım

emme lugatını
    aç italyan sözlüktten bak
    em =absorbasyon yani sizin tabirinizle emiş
    me=medardo nun me si

sıralı sistemler hep emiş kuvvetiyle çalışır buda sana ek bilgi arkadaşım
    tamamen italyan bir sistemdir
  • arkadaslar a dan z ye orjinal montaj yapilan sistemlerden biri di tartarinidir yakitta tasarruflu ve kaliteli bir üründür tartariniyi önderirim
    Rumeli Otogaz
    Tartarini Kusadasi bölge bayi
  • irtibat ve sorulariniz icin
    rumeliotogaz@hotmail.com
  • yani bu ürüler yerli değil mi
    quote:

Orjinalden alıntı: okis

ALINTI : Dikkat edilmesi gerekn en önemli özellik enjektör açma kapama hızlarıdır
    USTA İYİ DİYORSUN AMA ATİKERDE enjektörler valtek yani tartarinini aynısı peki yerli ne kaldı voltranmı oda ithal yanılmıyorsan haa yerli isede şaşırmam çünki çok şikayet var aldesa kendi başına yol alıyor büyük hedefleri falan yok tıngır mıngır gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhanyakıcı

arkadaşlar uzun süreden beri sıralı sistem fiatlarını takip ediyorum ama görünen şu ki 1200-1850 arasında değişiyor ama gerçek şu ki bu cihazlar çok ucuz italya elindeki sıralı sistemleri tüketiyor arkadan gelecek iki yeni tip var biri geldi EASY-JET digerleri nedir bilmiyorum
    herzaman oldugu gibi tüketici tüketiliyor..

BEN ARACIMA EASY JET MARKA SIRALI LPG TAKTIRDIM
    SİZİN BAHSETTİĞİNİZ BU MU VE BU FARKLI BİR SİSTEMMİ ANLAMADIM.
    PEK KULLANAN DA YOK ZATEN
    BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
    TEŞEKKÜRLER
  • bugün ankarada 1700/10(250 si peşin)

landi renzo aldım(isme hala alışamadım yanlış olursa söyleyin) perşembe takılıyor.
  • Aksaray, Çetin Otogaz BRC yetkili bayi, Sequent 24 kiti için, 300ytl peşin+1400(8 taksit)=1700 ytl ya da 1500ytl peşin.. Bu fiyatı aldım cumartesi günü de(inşaallah) sistemi taktıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 18 Temmuz 2007; 23:43:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.