Şimdi Ara

SIRALI LPG'yi stepne yerine mi yaptırmak lazım yoksa eski usul mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: tyanali

Daha önce sahip olduğumuz 2 tipodada simit tercih ettik, Yedek lastiği istediğim gibi hareket ettibilmek daha rahat bana göre.
    Şimdi kullandığım aracımada -vectra c- simit taktıracağım, ki vectranın bagajı 500lt. En basitinden silindir takılınca arka koltukların yatırılma şansı kalmıyor. Yatırsanız bile pek bir anlam ifade edemiyor.
    Birkaç gün önce arabanın yedek lastiğini çıkardım bagajda nasıl duracak diye, lastiği zor taşıdım diyebilirim :) 215*55*r16 olunca baya bir yer kaplıyor
    Tabi bunun telafisini simit depoyu büyük hacimli seçerek uzun yoldaki menzilimi arttırarak gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

30 luk tankı bagajın sol tarafına taktırısanız koltuklarınız yatar.. Bagajınız da daralmaz..

(30'luk tank koysam 600km'lik yolu memleket) 2 depo ile gitmem zor Yolu yarılayınca kaliteli istasyon bulmam lazım..
    Taktırmayı düşündüğüm (sorun olmaz ise) 59'luk simit depo ile tek dolumda gitmenin hesaplarını yapıyorum.
    Aksi durumda bile çok sık istasyon aramam gerekir.

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 23 Eylül 2007; 23:53:18 >

• simit depo her yönden avantaj,ben stepne taşımıyorum her alışveriş mağazalarının kapalı otoparkına girebiliyorum...
    normalda bagajı açmadan geç geç diyorlar, açsalar da halıyı kaldırmıyorlar ki.

evet göstergeler net olmayabilir ama km hesabı yapacaksın.
  • gösterge sorunu şöyle oluyor:

gazı kökledinmi 4 dereceden 1 derece inebiliyr, ama bittimi bittiğini gösterir , fullken full olduğunu gösterri yni, rolantide doğru bir gösterim sunar.

Bi depoyla 320km filan yapar.

Sen 250km yi gördünmü depoyu fullersin, veya kırmızıyı görmeye başlayınca depoda basınç azalmış demektir, kırmızı demek benz,ine geçmek demek. Yavaş yavaş benzincinini yolunu tutarsın. Gazını alırsın...

Depoda çeyreğin altına düşmemekte yarar ver performns düşüyor, yakıt tüketimi artıyor... Full depo araç daha iyi kaçıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyanali

Daha önce sahip olduğumuz 2 tipodada simit tercih ettik, Yedek lastiği istediğim gibi hareket ettibilmek daha rahat bana göre.
    Şimdi kullandığım aracımada -vectra c- simit taktıracağım, ki vectranın bagajı 500lt. En basitinden silindir takılınca arka koltukların yatırılma şansı kalmıyor. Yatırsanız bile pek bir anlam ifade edemiyor.
    Birkaç gün önce arabanın yedek lastiğini çıkardım bagajda nasıl duracak diye, lastiği zor taşıdım diyebilirim :) 215*55*r16 olunca baya bir yer kaplıyor
    Tabi bunun telafisini simit depoyu büyük hacimli seçerek uzun yoldaki menzilimi arttırarak gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

59'luk step tank koyuldu vectra c'ye bagaj halısında bombe yaptı ama zorlayınca 49-50 lt alır ki bana uzun yolda yeter araba aşırı yakmaz ise

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.