Hocam hayırlısı olsun arabayı lpg yüzüne mi sattın yoksa satmanmı gerekti saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
Valla hocam kesinlikle BRC taktır derım ben aracımı sattım bugun arkadaşa bi opel astra aldık onada kesınlıkle BRC taktıracagız başka markalara bakma ben bi hata yapıp BRC den şaştım ama sen şaşma inşallah bende bugunlerde yenı bı araç alırsam BRC taktıracagım... son pişmanlık fayda etmiyor ama usta seçimi de çok önemli
renzoyu tavsiye ettiler genelde taktıran arkadaslar 200.000km garanti veriyor az değil 200000km, bosch marka enjektör kullanıyor buda cok etkili oldu tercih etmemde. taktıran varmı yada cevresinde şikayet duyan? ayrıca izmir aydın balıkesir bölgesinde sağlam usta arıyorum, bir kac ustayla görüştüm ehh sizlerde bilirsiniz sorduğunuzda en iyi usta her zaman kendisidir
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhannn
Hocam hayırlısı olsun arabayı lpg yüzüne mi sattın yoksa satmanmı gerekti saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
Valla hocam kesinlikle BRC taktır derım ben aracımı sattım bugun arkadaşa bi opel astra aldık onada kesınlıkle BRC taktıracagız başka markalara bakma ben bi hata yapıp BRC den şaştım ama sen şaşma inşallah bende bugunlerde yenı bı araç alırsam BRC taktıracagım... son pişmanlık fayda etmiyor ama usta seçimi de çok önemli
allah razı olsun hocam.. valla öylede denebılır.. ama sattım kurtuldum.. eğer araç alırsam LPG taktırmam gerekırse kesınlıkle BRC taktırırım bi hata yaptım ama 2.kez insanlar artık uyanıyor.. saygılar
zavoli taktır başın ağırmasın.Valla ben demedim sanayideki ustaların lafı.Ucuz bir sıralı taktırayım derken 500 daha fazlaverdim zavoli taktırdım.Usta tanıdık olduğundan diğer markayla zavolinin parçalarını montaj sırasında kıyaslıyordu.ona bak şuna bak gibilerinden.Valla pek bir performans farkı görmedim diyebilirim.bu rada en fazla 1450 ye bir indirm yapın derseniz 1400 e tanıdıksa 1350 taktırabilirsiniz.10 taksit yapıyorlar.Ama yanınızda adam gibi bir kredi kartı olsun.Benim gibi 1350 ye anlaşıp tek çekim yaptırıp taksitlendirmeyi bankaya yaptırmayın.
zavoli taktır başın ağırmasın.Valla ben demedim sanayideki ustaların lafı.Ucuz bir sıralı taktırayım derken 500 daha fazlaverdim zavoli taktırdım.Usta tanıdık olduğundan diğer markayla zavolinin parçalarını montaj sırasında kıyaslıyordu.ona bak şuna bak gibilerinden.Valla pek bir performans farkı görmedim diyebilirim.bu rada en fazla 1450 ye bir indirm yapın derseniz 1400 e tanıdıksa 1350 taktırabilirsiniz.10 taksit yapıyorlar.Ama yanınızda adam gibi bir kredi kartı olsun.Benim gibi 1350 ye anlaşıp tek çekim yaptırıp taksitlendirmeyi bankaya yaptırmayın.
BRC taktır arkadaşım ben brc taktıran taksiciler konuştum gayet menmunlar.... ben kendi aracıma ramses taktırdım keşke brc taktırsaydım diyorum şimdii..... 1.500 brc nin fiyatını ramsesin 790 seçim sizin
Forumda faruk bey var brc bayisi kocaelide onla bi görüş tüm sorunlarla falan yakından iigileniyo...
bencede brc saşma derım
BRC en sorunsuz marka
geçen yılın topiğini hortlatmışsınız yine .. :)
Lpg sistemlerinde herkesin tecrübesi farklı markaladan olabiliyor. Ben Atiker kullanıyorum çok memnunum. Yaygın servis ağı var. Atiker düşünürseniz : +90 332 251 63 63 Pbx telefona başvurarak destek alabilirsiniz.Bu telefondan bölgenizi bildirerek bayi öğrenebilirsiniz. İstanbulda Atiker'i 1000 TL 10 taksit takıyorlar.Muameleciler burda herşey dahil 420 TL ye ruhsata işletiyorlar.(Gaz sızdırmazlık dahil)
bende atiker kullanıyorum.çok memnunum
çok araştırdım ve en sonunda Zavoli taktırmaya karar verdim.bugün takılıyor,deneyimlerimi size kullandıkça yazacağım.umarım benim için ve taktıran herkes için hayırlı olur.aracım megan-2 ,2009 model.
Bu konuda (kim ne derse desin, güneş balçıkla sıvanmaz!) markalar 2'ye ayrılır: 1- PRINS_VSI veya TELEFLEX-GFI, ve 2- Diğerleri
seçimimde fiyat/performans gibi kriterler etkili oldu tabiiki.dediğiniz kitler 2400 TL ve üzeri bir maliyet ulaşıyor.bu da her bütçeye uymuyor.şu an taktırdığım yerde prins bayisi ama tercihim Zavoli oldu.
Atiker taktırın sorunsuzca kullanırsınız.
ATİKER METAL İTHALAT İHRACAT ve İMALAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Adres : 1. Organize Sanayi Bölgesi Atabey Sk. No:5/A 42300 Selçuklu KONYA / TÜRKİYE Telefon : +90 332 251 63 63 Pbx Faks : +90 332 248 32 12 Eposta : info@atiker.com.tr Web :www.atiker.com.tr
Yukardaki iletişim bilgilerini kullanarak nerede taktırabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ben 26 Haziran da 1000 TL 10 taksit taktırdım.
Taktırdıysanız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Markaya takılmadan LPG'nin keyfini çıkarın. Yakında bir de tavan fiyat uygulaması gelir de litresi 1,5TL'nin altına inerse TAM SÜPER OLACAK KANIMCA
teşekkürederim.sabah montaja verdim.yani şu sıralarda takılıyor.inşallah dediğiniz gibi olur ve sorunsuz olur da rahat rahat gezeriz.
Aracınıza ZAVOLI ile LPG dönüşümü yapılalı 10 günü oldu SANIRIM? 10 gündür neler oldu? LPG nasıl gidiyor?
LPG sisteminden çok memnunum.farkedilir derecede yakıt tasarrufu sağlıyor.en son 50 tl lik gaz ile 360 km yol yaptım.ben aracı çok hızlı ve sert kullanmadığım için performansında herhangi bir kayıp hissedemedim.zamanla daha netlik kazanacağını düşünüyorum.bu konuda her türlü sorunuzu bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.tavsiyede ederim.iyi günler.