Şimdi Ara

Sırf r10 gelmedi diye... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

Onu diyenler iyi gün taraftarları. Fazla takmamak lazım.

Varsa hataları eleştirilir, eleştiri yapmak iyi gün taraftarlığı değildir.Sırf bu konu hakkında değil ama bu lafı ağızına dolayanlar da çoğaldı.Beşiktaşın şu kadroyla şampinyolar ligi vizesi alması imkansız. Daha ortada 1 tane transfer yok.

İyi de hocam transfer olmadı diye yönetimi eleştirmek yanlış. Çünkü yönetim bu transfer sürecinde kusursuz ilerledi. Ortada bir transfer olmaması normal daha yeni transfer sezonu açıldı.

Burda ronaldinho gelmediği için mutluyum diyende bile heycan oluşmuştur elbet ama sorun o değil. Çok açık bir sağ bek ve stoper sıkıntımız var(sivok sakatlandı), Fernendes gitti gidecek deniliyordu, kalırsa 2. yarı ne varecek merak konusu? Ayrıca golcüye de ihtiyacımız var.
    Bunların 1-2 tanesi (özellikle defans) transfer edilip kamp başlamadan önce takıma alıştırılması gerekiyordu.Planları varsa takımın eksiği sezon başından beri belliydi neden vakit kaybediyorlar? İhtiyacın varsa pazarlığı bu kadar sıkı tutmamaları gerekir.

Hocam bek ve stoper için uğraşılıyor zaten, R10 ekstra duruyordu. Tarık ve Lescott ismi geçiyor zaten 1-2 haftadır; Lescott da sanırım City'deki defans oyuncularının sakatlıkları sebebiyle bekletiliyor, alternatif bakılıyor.

Forvet alınmasının pek bir anlamı yok. Almeida oynuyor ve yedek olarak Pektemek ve Ömer var. Yeni gelecek bir isim yine forma şansı bulamayacak. Sezon sonu Almeida ve Fernandes'in sözleşmelerinin bitecek olması sebebiyle bu dönem için idare edilebilir. Gelecek yıl da Avrupa Kupaları ve yeni stad da olunca sağlam bir orta saha ve forvet transferi muhtemel.

• quote:

Hocam bek ve stoper için uğraşılıyor zaten, R10 ekstra duruyordu. Tarık ve Lescott ismi geçiyor zaten 1-2 haftadır; Lescott da sanırım City'deki defans oyuncularının sakatlıkları sebebiyle bekletiliyor, alternatif bakılıyor.

Forvet alınmasının pek bir anlamı yok. Almeida oynuyor ve yedek olarak Pektemek ve Ömer var. Yeni gelecek bir isim yine forma şansı bulamayacak. Sezon sonu Almeida ve Fernandes'in sözleşmelerinin bitecek olması sebebiyle bu dönem için idare edilebilir. Gelecek yıl da Avrupa Kupaları ve yeni stad da olunca sağlam bir orta saha ve forvet transferi muhtemel.

İyi güzel söylüyorsunda benim bildiğim tarık gs'ye gidecem demiş, lescott transferine manejeri izin vermemiş.

Seneye avrupaya gitmemiz uefa nın vereceği karara bağlı.ANÇ söylemişti bunu, kaldıkı bu kadro ilk 4 gireceğin garanti değil zaten.

Almeida ve fernandesi zamanında satma fırsatı varken neden sözleşmeleri bitmesi bekleniyor? Şimdiye kadar gördüğümüz transferlerden sonra yerlerine daha iyisi gelirmi acaba?

Herşey futbol değil Beşiktaş Basketbol takımı transfer yapamıyor, geçmiş yönetim yüzünden, O yönetim ibra edilirken Fikret Orman'ın oylamadan hemen önce salonu terk ederek çekimser kalmasını neden sorgulamıyorsunuz?

Bunları alt alta yazarsan, neresinden tutarsan tut bir yönetim zaafiyeti olduğunu görürsünüz.

• quote:

quote:

İyi güzel söylüyorsunda benim bildiğim tarık gs'ye gidecem demiş, lescott transferine manejeri izin vermemiş.

Seneye avrupaya gitmemiz uefa nın vereceği karara bağlı.ANÇ söylemişti bunu, kaldıkı bu kadro ilk 4 gireceğin garanti değil zaten.

Almeida ve fernandesi zamanında satma fırsatı varken neden sözleşmeleri bitmesi bekleniyor? Şimdiye kadar gördüğümüz transferlerden sonra yerlerine daha iyisi gelirmi acaba?

Herşey futbol değil Beşiktaş Basketbol takımı transfer yapamıyor, geçmiş yönetim yüzünden, O yönetim ibra edilirken Fikret Orman'ın oylamadan hemen önce salonu terk ederek çekimser kalmasını neden sorgulamıyorsunuz?

Bunları alt alta yazarsan, neresinden tutarsan tut bir yönetim zaafiyeti olduğunu görürsünüz.

Tarık konusu karışık hocam, kimin nereye gideceği belli değil. Lescott'un durumu dediğim gibi sakatlıklardan dönüşe bağlı. Alternatif olarak şu anda başka isimler de gündemde.

Almeida satılsa da sözleşme uzatılsa da pek farkı yok, hemen hemen aynı ücretler ödenecek. Yani transfer olsa dahi kasadan 1.8 civarı bir ücret gidecek bağlı olduğu şirkete; bu yüzden Almeida'nın sözleşmesi için acele etmenin anlamı yoktur. Fernandes'in durumunu da Önder Özen açıkladı uzun uzun. Dinlemediysen okumanı veya izlemeni tavsiye ederim. Yönetim uzatmak için uğraş veriyor çünkü.

Açık konuşayım geçmiş yönetim yüzünden F.O'nun bu davranışını pek umursamıyorum. Orman'ın beni üzdüğü tek nokta " hesap soracağız " demeciydi. Onu da yönetime gelmek için verilen yanlış vaatlerden biri olarak görüyorum. Keşke bunu demeden başa gelseydi tabi ama olan oldu artık. Her gelen yönetim bir şey sallıyor gelirken bu adam da sallamış çok mu ? Kusursuz bir adam bulmamız bir 50 yıl daha sürecek gibi görünüyor.

Yönetimin benim için süresi stada geçildikten sonraki 3 yıl. Bu süreç zarfında ileriye giden bir nokta olmazsa hep beraber taşlarız

• Her zaman söylüyorum.

R10 değil ibra gelse ben yine bu yönetimden nefret ediyorum. QUARESMAYA. İftira attıklarında bittiler ne mal olduklarınj anladjm ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.30 dan sonra izleyinhttps://www.youtube.com/watch?v=Nmkbv7rZ2fk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.